E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 31 Μαρτίου 2013

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κριός
21/3-20/4

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, φίλε Κριέ, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη διπλωματικότητα από τη μεριά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, βγάλε όλη σου την καλή διάθεση και σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο, που θα σε εμπνεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα προκύψουν ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου, αγαπητέ Κριέ. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες, που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πας ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή, γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου, αγαπητέ Ταύρε, και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να σε γεμίζει, φόρεσε τα καλά σου και ετοιμάσου για νέες περιπέτειες, που θα σε προκαλέσουν ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις, για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και σε αυτήν που συνεχίζεις να κάνεις. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, μπορούν τώρα να πάνε μπροστά αν κινήσεις λίγο πιο δυναμικά τα νήματά τους.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Κάποια οικογενειακά προβλήματα θα κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους και θα σε στεναχωρήσουν, αγαπητέ Δίδυμε. Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω, απλά προσπάθησε να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις, για να βγείτε όλοι μαζί από το αδιέξοδο. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση σου και ακολούθησέ την για να νιώσετε όλοι καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε. Μείνε μακριά από συζητήσεις που αφορούν σε ευαίσθητα θέματα και προσπάθησε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς, πριν ξεστομίσεις κάποια σκληρά λόγια που έχεις κατά νου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, η δουλειά σου ίσως να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση, θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση για να ισορροπήσουν. Μην προσθέτεις επιπλέον χρέη στα ήδη υπάρχοντα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως, να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή Κυριακή για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό,  βγες με φίλους και, αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά, φίλε Καρκίνε, αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, αγαπητέ Λέων. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και, αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη Κυριακή με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, η ημέρα με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της  στο ζώδιο του Κριού είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και κατάκτησε τα πλήθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν μπορούν να πάνε καλύτερα, αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αγαπητέ Παρθένε, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει, λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες και δεν θα μπορείς να τις κοντρολάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στον σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα νιώσεις όμορφα, αν αφεθείς στην αγκαλιά του. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, η μέρα είναι καλή για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση. Η θέση της Αφροδίτης στον Κριό συνεχίζει να σε ευνοεί, για να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου ενδέχεται να παρουσιαστούν καταστάσεις, που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, μην πεις λόγια που δεν σε αντιπροσωπεύουν και μην αποδιοργανώνεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξελίξεις, μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν μελλοντικά έσοδα. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα θα ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα και θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, καθώς τα γεγονότα θα εξελίσσονται πολύ γρήγορα. Το πρόγραμμά σου θα είναι φορτωμένο, με αποτέλεσμα να νιώθεις πολύ κουρασμένος. Από την άλλη, θα έχεις την ευκαιρία και το χρόνο να βγεις περισσότερο και να κάνεις νέες γνωριμίες. Συγκράτησε την υπερένταση που νοιώθεις στην εργασία σου και κλείσε πρακτικές εκκρεμότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να αναγεννηθεί αν εσύ αποφασίσεις να της χαρίσεις μία αισιόδοξη νότα και να σταματήσεις να παραπονιέσαι για τα ίδια και τα ίδια στον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Ζυγοί πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και αναζητήστε πιο δυναμικά μία νέα γνωριμία, που θα σας συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να δουλέψεις σκληρά, φίλε Ζυγέ, για να φέρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες στην καριέρα σου και να κλείσεις όλα τα περιθώρια που έχουν κάποιοι ανταγωνιστές σου, να διεκδικούν αυτά που εσύ με κόπο έχεις κερδίσει. Οικονομικά, μην κάνεις ανοίγματα και προσπάθησε να μην επενδύεις αυτόν τον καιρό, όσο δελεαστικές κι αν είναι οι προτάσεις που σου γίνονται.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Πάντως, δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να αφήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει και να γνωριστείτε καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Σκορπιέ, τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δυσκολίες, ιδίως σε ό,τι αφορά στις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί ίσως να έχεις προστριβές, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου και είσαι εριστικός μαζί τους. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα.





Τοξότης
23/11-21/12

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νομίζεις και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, η σημερινή Κυριακή φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αν παραμείνεις ήρεμος, δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδα που κάνεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Κάποια πράγματα σήμερα δε θα πάνε όπως τα υπολόγιζες, αγαπητέ Αιγόκερε, γι’ αυτό να είσαι υπομονετικός τόσο σε ό,τι αφορά στον επαγγελματικό και τον αισθηματικό σου τομέα. Οι καλές δημόσιες σχέσεις που διατηρείς θα σε βοηθήσουν και εσύ θα πρέπει να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό. Μην αδιαφορείς για επαγγελματικές ή τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, αν θέλεις να έχεις  σταθερά αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, εκμεταλλεύσου αυτήν την Κυριακή, για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσετε για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Κι αν ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και να απαλλαγείς μια και καλή από την αρνητική παρουσία της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Γενικά οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις χρησιμοποιήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα που χρειάζονται υπογραφή ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Μην κινηθείς βιαστικά.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η λογική σου θα σε βοηθήσει σήμερα να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι, αγαπητέ Υδροχόε. Με πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου, θα πετύχεις στα επαγγελματικά σου και θα διαμορφώσεις κάποια εργασιακά ζητήματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Στα οικονομικά, πρέπει να είσαι προσεχτικός αποφεύγοντας τις ακρότητες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, αρκεί να δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι τον σύντροφο σου, για να μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω τον δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να θυμάστε πως η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Υδροχόε, και αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, οι καθημερινές υποχρεώσεις σου δεν θα σε αγχώνουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες, για να μην χάσεις την μπάλα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις, αγαπητέ Ιχθύ, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως, θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις ανατροπές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σας. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από το πλευρό σου, μην απογοητεύεσαι αφού γρήγορα θα συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, δεν χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger