E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο σκύλος που «τα έβαλε» με το μνημόνιο, είναι ξανά ελεύθερος

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013


Ο Ρούμπι, γνωστός ως ο «αντιμνημονιακός σκύλος» αφέθηκε ελεύθερος από το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου βρισκόταν τις τελευταίες 15 μέρες. Ο «ταραξίας» σκύλος έγινε διάσημος, όταν στις 3 Μαρτίου επιτέθηκε σε κλιμάκιο της Τρόικα, την ώρα που όδευε προς το υπουργείο Οικονομικών.

Ο σκύλος μετά απο την επιθετική συμπεριφορά που είχε εμφανίσει, οδηγήθηκε στο κέντρο προστασίας αδέσποτων ζώων στα Μέγαρα. Είχε προηγηθεί καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία ο Ρούμπι μαζί με άλλο ένα σκυλί, τον είχαν δαγκώσει. Το τετράποδο κρατήθηκε επί δύο εβδομάδες στο ειδικό κέντρο, όπου παρατηρήθηκε η συμπεριφορά του. Δεν παρουσίασε καθόλου επιθετικότητα, ακόμη και όταν τα υπόλοιπα σκυλιά, τον προκαλούσαν.

Έτσι μετά από το πόρισμα της κτηνιατρικής επιτροπής, ο Ρούμπι αφέθηκε ελεύθερος, στο ίδιο σημείο, από όπου είχε περισυλλεχθεί, στην πλατεία Συντάγματος. Ο σκύλος «ταραξίας» μπορεί και πάλι να κυκλοφορεί ελεύθερος στις γειτονιές της Αθήνας. Την είδηση μάλλον δεν θα καλοδεχτούν οι εκπρόσωποι της Τρόικα, οι οποίοι καταφθάνουν στην Αθήνα στις 4 Απριλίου. Αν έχουν νέα μέτρα λιτότητας στις βαλίτσες τους, ο «αντιμνημονιακός» Ρούμπι ίσως επιχειρήσει να τους δαγκώσει ξανά.

Πηγή: Yahoo news

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger