E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι 5 χειρότεροι λόγοι για να παντρευτείς

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013



Η συναισθηματική φόρτιση λόγω των Χριστούγεννων, μπορεί να σε κάνει να πάρεις μια απόφαση, που θα σε συνοδεύει μια ζωή. Αν δεν ψάχνεις μια μόνιμη αφορμή για να πίνεις, πριν της προτείνεις, κάτσε και σκέψου για ποιο λόγο θέλεις να το κάνεις… Αν είναι κάποιος από τους παρακάτω, ξανασκέψου το! Εκτός και αν σου έχει λείψει ένα καλό event και ψάχνεις μια ευκαιρία να διοργανώσεις ένα. Μόνο που θα σου κοστίσει!
5. Είναι γλυκό κορίτσι
Αν αυτός είναι ο λόγος για να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποια, τότε δεν ψάχνεις για γυναίκα, αλλά για μια δεύτερη «μαμά». Να σε κανακεύει, να μην σε μαλώνει, να σου λέει παραμύθια για να κοιμηθείς ή «άνοιξε το στοματάκι να μπει το αεροπλανάκι»… Αλλά αυτό που βλέπεις, δεν είναι αυτό που παίρνεις. Συνέχισε να εμπιστεύεσαι την original μαμά σου!
4. Είστε μαζί από το Λύκειο
Είναι άλλο να θέλεις να παντρευτείς τον παιδικό σου έρωτα, στα 24 σου και άλλο τώρα που είσαι 34. Αν πραγματικά το ήθελες, θα το είχες κάνει τότε. Μεταξύ μας, είναι που βαριέσαι την όλη φάση, γνωριμία, έρωτα, ραντεβού… Βαριέσαι ό,τι έχει να κάνει με όλα αυτά και πας εκ του ασφαλούς! Η βαρεμάρα σου έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που απορούμε πως θα πας και στην εκκλησία.
3. Όλοι οι φίλοι σου παντρεύτηκαν
Και βλέπεις να είναι ευτυχισμένοι; Κάποιοι εγωιστές, ακόμη το παίζουν «ευτυχισμένοι». Ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλεις μετά από ένα χρόνο έγγαμου βίου τους, τότε που θα τους παροτρύνεις να κάνεις υπομονή. Θες να καταντήσεις έτσι; Και αν ναι, έχεις single φίλο να σου προσφέρει «ώμο» για να κλάψεις; Γιατί όλοι οι άλλοι θα προσπαθούν να βρουν και αυτοί έναν τέτοιο «ώμο»!
2. Της το χρωστάς
Ήταν πλάι σου στα δύσκολα, στις χαρές, τις επιτυχίες, όταν ήσουν άρρωστος… Ωραία, και; Εσύ δεν ήσουν; Αν δεν ήσουν, θα έπρεπε να είσαι. Και αν θέλεις να επανορθώσεις, να το ξεκινήσεις να είσαι δίπλα της. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο!
1.Σε πιέζει
Η πίεση είναι κάτι που θα έπρεπε να περιμένεις… Εσύ όμως θα πρέπει να κρατήσεις το «μηδέν» πίσω. Να μην φας το γκολάκι. Παίξε κατενάτσιο. Κάνε αλλαγή το σέντερ φορ, για να απασχολεί δύο αμυντικούς του. Κράτα τη μπάλα και παίξε «τσούκου τσούκου ball». Κέρδιζε χρόνο, μέχρι να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Μάθε μπαλίτσα..

http://www.koolnews.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger