E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 24 Ιανουαρίου 2013

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, φίλε Κριέ, είναι μια από αυτές τις μέρες που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν οργανώσεις τις δουλειές σου και κάνεις ό,τι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους, χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, αρχίζουν να παίρνουν μια καλύτερη τροπή και βλέπεις κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου, να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ ευχάριστα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να συνεργαστείς με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν, ώστε να υλοποιήσεις πιο γρήγορα τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε πολύ άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις λίγο τα έσοδά σου, αρκεί να μην συνεχίσεις τις άσκοπες αγορές.




Ταύρος
21/4-20/5
Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, φίλε Ταύρε, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα, που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Όσοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις, που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται, αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή σκέψη. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, φίλε Δίδυμε, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτε, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου στο παρελθόν, αγαπητέ Δίδυμε, και να κοιτάξεις μπροστά. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τον σύντροφό σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν, αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από την μεριά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία, αν είσαι Δίδυμος. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν ένα έντονο άγχος και θα προβληματιστείς αρκετά από τα αναπάντεχα έξοδα που θα εμφανιστούν.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, φίλε Καρκίνε, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς και άτομα που εμπιστεύεσαι, για να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Οι Καρκίνοι που δεν έχετε βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σας, κάντε κινήσεις για να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να συναντήσετε άτομα, με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά θα τριγυρνάτε στα ίδια και τα ίδια άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Οι ανώτεροί σου θα σου δείξουν εμπιστοσύνη, μόνο αν είσαι συνεπής στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή.




Λέων
23/7-23/8

Προσπάθησε, φίλε Λέων, να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιό σου, για να τα καταφέρεις. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, αγαπητέ Λέων, και κάνε τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αν είσαι Λέων. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν να ισορροπούν. Με κατάλληλες κινήσεις κιόλας, μπορείς να καταφέρεις κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.




Παρθένος
24/8-22/9

Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές, αγαπητέ Παρθένε, αν αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Παράλληλα, πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα κάποια απομόνωση στη σχέση σου. Μίλα με τον σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις άσχημες καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για τους Παρθένους που βρίσκονται σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείτε ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεστε επαγγελματικά, που από τη μία θα σας ξαφνιάσει, από την άλλη όμως θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, γιατί τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως φαίνονται και κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις τα άσκοπα έξοδα.



Ζυγός
23/9-22/10

Θα υπάρχει αρκετή ένταση σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά και η απαραίτητη ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται ιδιαίτερα, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο, και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά προσπέρασέ τα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, φίλε Ζυγέ, και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και κάνεις τον σύντροφό σου να περνάει καλά μαζί σου. Αν ακόμη ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες, αν είσαι πιο αισιόδοξος και θετικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις, σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και, αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και είναι σίγουρο ότι θα σου έρθουν και τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα βελτιώσουν την πορεία της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Τακτοποίησε υποθέσεις του παρελθόντος που έχεις αμελήσει και, για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους, αν χρειαστεί δούλεψε και υπερωρίες. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.




Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, προετοιμάσου σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια, που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου, και μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα στα δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ, αλλά και αυτός να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση, ώστε να μην αισθάνεται ανασφαλής. Όσοι είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να απολαύσετε την ελευθερία σας τώρα που μπορείτε, γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείτε δεσμευμένοι, από εκεί που δεν το περιμένετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ημέρα που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο θα είναι η σημερινή για εσένα, φίλε Τοξότη. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου, για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν γρήγορα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που θα σε κατακλύζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, προσπάθησε να ξαναβρείς τον εαυτό σου, περιορίζοντας το άγχος που έχεις, και πέρνα καλά με τον σύντροφό σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, είτε για να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου έρωτα είτε για να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις αν είσαι Αιγόκερως, γιατί θα έχεις εντάσεις αλλά και πολλά προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις και κράτα μία διπλωματική και διαλλακτική στάση απέναντι στα δρώμενα. Στα οικονομικά σου, βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα. Να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα, φίλε Υδροχόε. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες στο σύνολο τους, για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, με την μεγάλη κατανόηση που θα σου δείξει ο σύντροφος σου σήμερα, θα καταφέρεις να λύσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι να σας συντροφεύει, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και απογοητεύεστε, αλλά βγείτε έξω να διασκεδάσετε και φλερτάρετε όσους και όσες σας γοητεύουν. Ακόμη κι αν αποδειχθούν λίγοι στις προσδοκίες σας, σίγουρα θα ανανεώσετε το ηθικό σας και θα συνεχίσετε να είστε μέσα στο παιχνίδι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Οι ιδέες σου είναι πραγματικά καλές και πρέπει να τολμήσεις να τις αποκαλύψεις και στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση, αλλά με σωστό προγραμματισμό, μπορείς να τις τακτοποιήσεις.



Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, από σήμερα θα αρχίσεις να δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον για την διατροφή σου, μια και το τελευταίο διάστημα είχες παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου. Επίσης θα έχεις και μια τάση να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα.. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Κι εσείς οι Ιχθείς που πορεύεστε μόνοι στη ζωή, γίνετε πιο θετικοί και δεκτικοί στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, φίλε Ιχθύ, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα και να νιώσεις καλύτερα.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger