E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΠΕΤΣΙ Αρχιχουλιγκάνος 152 κιλών κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου [εικόνες]

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013



Την απόφαση να χάσει κιλά, να σταματήσει να δέρνει αντίπαλους φιλάθλους (σε αγώνες της Έξετερ και της Εθνικής Αγγλίας) και να κάνει επιτέλους εγχείριση αλλαγης πήρε ο ύψους 190 εκατοστών 36χρονος Ρίτσαρντ Άλεν.
«Βιάζομαι να κάνω την εγχείριση για να ξεκινήσει η νέα ζωή μου. Το μόνο που έχω μετανοιώσει είναι που δεν πήρα αυτή την απόφαση χρόνια πριν. Είχα τόσο θυμό μέσα μου γιατί δεν ήμουν αυτός που ήθελα. Τον οποίο και εκτόνωνα πηγαίνοντας στους αγώνες της Έξετερ και της Εθνικής Αγγλίας και πλακώνονας στο ξύλο όποιον υποστήριζε την αντίπαλη ομάδα».

Αυτό δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Sun η εμφανώς ανανεωμένη Μπέτσι -όπως θέλει να τον λένε πλέον ο Ρίτσαρντ- που έχει ήδη χάσει 50 κιλά, του αρέσει να πηγαίνει στο κομμωτήριο με τις φίλες του και να κάνει clubbing τα βράδια. Στα πλαίσια της μεταμόρφωσής του, ο Ρίτσαρντ υποβάλλεται επίσης σε ορμονοθεραπεία και λογοθεραπεία.
Όσον αφορά το ποδόσφαιρο και τους παλιούς του συντρόφους, έχει να πει «Δεν έχω πάει ακόμη στο γήπεδο από τότε που έγινε η αλλαγή. Αλλά σκοπεύω να επιστρέψω. Το γεγονός ότι θα κάνω εγχείριση αλλαγής φύλου δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να βλέπω ποδόσφαιρο ή να παίζω βελάκια στην πάμπ».

http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger