E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2012

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012


Κριός

21/3-20/4

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε επηρεάζει άμεσα. Συνεπώς, δικαιούσαι λίγο εκνευρισμό, λίγη ένταση και… αρκετή αναστάτωση. Μην αφεθείς όμως σε αυτή την κατάσταση και μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Κάθε αλλαγή που έρχεται μπορεί να είναι για το καλό σου, αν την αξιοποιήσεις κατάλληλα.


Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ στη σχέση σου, με την παρότρυνση του συντρόφου σου, για να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Οι συγκυρίες είναι μοναδικές! Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, θα δεις σήμερα τα πράγματα αλλιώς. Αυτό ίσως αρκεί για να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου χρειάζεται λίγη περισσότερη πειθαρχία και προγραμματισμός, φίλε Κριέ, για να μην αγχωθείς και γίνεις αντιπαραγωγικός. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν κάπως καλύτερα. Δώσε τους χρόνο να επανέλθουν και απόφυγε τις άσκοπες αγορές και επενδύσεις.




Ταύρος
21/4-20/5
Καλό είναι σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα αφορούν στο μέλλον και όχι το παρελθόν σου, αγαπητέ Ταύρε. Αρκετά σε έχουν προβληματίσει κάποια λάθη ή κινήσεις που έχουν ήδη γίνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να αλλάξουν. Η ενέργεια πάντως που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη σήμερα στον Τοξότη θα είναι τέτοια, που θα μπορέσεις να απαγκιστρωθείς από κάποιες εμμονές και σ’ αυτό θα συμβάλλουν και τα πολύ δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, είσαι σε πολύ καλό δρόμο να ανανεώσεις λίγο τις καταστάσεις και να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Άφησε τις γκρίνιες και γίνε λίγο πιο τρυφερός και εκδηλωτικός με το σύντροφό σου. Θα δεις ότι θα σου αρέσει το αποτέλεσμα. Αν είσαι αδέσμευτος, να θυμάσαι ότι έχεις την εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό. Εσύ φρόντισε τα υπόλοιπα..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά σου θα σου φέρει στιγμές ικανοποίησης, αφού θα δεις αρκετά σχέδια να προχωρούν όπως τα είχες προγραμματίσει. Κάποιο ζήτημα που θα προκύψει με τους συνεργάτες σου είναι προσπελάσιμο, αρκεί κι εσύ να είσαι διαθέσιμος να το αφήσεις πίσω. Μην αγνοείς κάποια παλιά χρέη, γιατί θα τα βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, η δυναμικότητά που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, μπορεί να φέρει από πολύ θετικά έως καταστροφικά αποτελέσματα, αγαπητέ Δίδυμε, γι’ αυτό πρέπει να έχεις το νου σου σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Αν τη διοχετεύσεις στα σχέδιά σου, όλα θα πάνε καλά. Προσοχή να μην παρασυρθείς σε εντάσεις με δικά σου άτομα, που το μόνο που θέλουν είναι το καλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με το σύντροφό σου, είτε αυτό σημαίνει τέλος είτε μια καινούργια αρχή μαζί του. Πάντως, δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεσαι άσκοπα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, να ξέρεις ότι η γοητεία σου σήμερα θα κάνει… ζημιά γύρω σου, με τον Ουρανό να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον φιλικό για εσένα Κριό. Εκμεταλλεύσου το!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, και μπορείς σήμερα να προτείνεις λύσεις, μέσα από τις οποίες θα προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και μείνε ψύχραιμος, μπροστά σε κάθε τέτοια απόφαση.




Καρκίνος
22/6-22/7

Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, κυρίως λόγω της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στον Τοξότη. Μην τρομάζεις, γιατί η επίδρασή της είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και τα σχέδιά σου. Προχώρησε όσα έχεις στο μυαλό σου άφοβα και φρόντισε να μην σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με τις “συμβουλές” τους. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο στόχος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής, φίλε Καρκίνε. Μίλα με τον σύντροφό σου για τα πάντα, αφού η μέρα είναι ευνοϊκή, και αναζήτησε λύσεις, που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, κάντε τις κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην δειλιάζετε, γιατί θα χάσετε..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση και σχεδιασμό για το μέλλον, αν είσαι Καρκίνος. Μην κάνεις τίποτα, αν δεν υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους. Τα οικονομικά σου ανατρέπονται και πάλι, καθώς νέα, απρόβλεπτα έξοδα προκύπτουν. Δείξε προσοχή και συνετό χειρισμό.



Λέων
23/7-23/8

Όλη την εβδομάδα έχουν πέσει πάνω σου αρκετές αναποδιές και προβλήματα, αγαπητέ Λέων, που σε έχουν αποσυντονίσει και σε έχουν αφήσει κάπως ανήμπορο μπροστά στις εξελίξεις. Είναι ώρα να πάρεις το πάνω χέρι, ακόμα και με κινήσεις που απλά θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και φρόντισε την υγεία σου, για να νιώσεις αρκετά δυνατός απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και τις αμφιβολίες που έχεις για το σύντροφό σου, αν θες να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να διεκδικήσεις δυναμικά και δραστικά το δικαίωμά σου στον έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Λέων, η δουλειά σου μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητική σήμερα και να σε κάνει να χαρείς με τις εξελίξεις. Κρίμα δεν είναι να χάσεις τις ευχάριστες εξελίξεις λόγω μιας αρνητικής διάθεσης που σε διακατέχει; Κι επειδή η κακή διάθεση σε κάνει να ξοδεύεις ασύστολα, μαζέψου όσο μπορείς για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού, αφού τα περιθώριά σου είναι πολύ στενά.




Παρθένος
24/8-22/9

Πολλά είναι αυτά που θα φτάσουν σήμερα στα αυτιά σου, αγαπητέ Παρθένε, και θα σε αγχώσουν ή θα σε προβληματίσουν. Μη δώσεις καμία σημασία και μην παρασυρθείς από μικροψυχίες, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Ασχολήσου με ό,τι σε απασχολεί πραγματικά, για να νιώσεις καλύτερα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Τοξότη, θα σε φέρει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους, που θα φανούν πολύ χρήσιμοι μελλοντικά στη δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια βόλτα με τον σύντροφό σου, να συζητήσεις μαζί του και, γιατί όχι, να σχεδιάσεις ένα ταξίδι για τις γιορτινές ημέρες, που είναι προ των πυλών. Οι μοναχικές ψυχές φροντίστε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Ο ερωτισμός σας θα είναι εμφανής και καλό είναι να τον αξιοποιήσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα προκύψουν κάποιες προτάσεις ή θα πέσουν κάποιες ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πιο γρήγορα όσα θέλεις. Μην αφήσεις ευκαιρίες να χαθούν, χωρίς όμως να γίνεσαι κι επιπόλαιος. Τα οικονομικά σου κινδυνεύουν να βγουν εκτός προγράμματος, οπότε κινήσου με σύνεση.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα έχεις τόσο καλή διάθεση, που δεν σε χωράει o τόπος, αγαπητέ Ζυγέ. Ευτυχώς, γιατί είχες αρχίσει να γίνεσαι γραφικός με την γκρίνια, που σε είχε κυριεύσει τις τελευταίες ημέρες. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη, θα σου φέρει κοντά χρήσιμες γνωριμίες, που αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα προωθήσουν την καριέρα σου και θα αποκομίσεις πολύ γρήγορα σημαντικά οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ, η σχέση σου επιφυλάσσει τρυφερές στιγμές και όλα μπορούν να κυλήσουν πολύ ρομαντικά για εσένα, αν δεν υποκύψεις στον πειρασμό να συζητήσεις θέματα, που μπορεί να προκαλέσουν ένταση. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, μην απογοητεύεσαι. Απόλαυσε μια βόλτα με φίλους και φλέρταρε ελεύθερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου ξεπερνάς κάθε πρόβλημα με μεγάλη ευκολία και η ενέργειά σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επαγγελματική εξέλιξη. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, που έχουν κι αυτά μια έντονη κινητικότητα με κάποια απρόβλεπτα έξοδα, αλλά και με κάποιες άσκοπες σπατάλες! Προσοχή!!



Σκορπιός
23/10-22/11

Η Νέα Σελήνη που γίνεται απόψε στον Τοξότη, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις αρκετές απόψεις και ίσως σου δώσει μια τάση απελευθέρωσης από παγιωμένες πεποιθήσεις, που μάλλον σε κρατούσαν πίσω. Αφέσου σε αυτή την επίδραση και σκέψου λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να περάσεις πολύ καλά και να κάνεις με τον άνθρωπό σου σχέδια για τις γιορτές που έρχονται, βόλτες, ξεκούραση και οτιδήποτε σας χαροποιεί και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, βρες τους φίλους σου και μιλήστε για ευχάριστα πράγματα. Μην αφήσεις το βράδυ αυτό να σε βρει σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα βγει από το καθεστώς στασιμότητας και με τη δική σου δυναμική διάθεση, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, φίλε Σκορπιέ. Μην αφήνεις τα πράγματα στη τύχη τους. Ειδικά τα οικονομικά σου χρειάζονται τη δική σου παρέμβαση για να διορθωθούν. Βρες τρόπους να κάνεις οικονομία.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις κάποιες αλλαγές, αγαπητέ Τοξότη. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσεις πολύ καλά εσύ, αλλά και εκείνος. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις ταίρι, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να έρθει στη ζωή σου αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Τοξότη. Η περίοδος είναι ευνοϊκή, για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά ακόμα έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με αρκετή σύνεση.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτό σήμερα σε βγάζει εκτός σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Ανασυγκροτήσου, ανασκουμπώσου και αναδιοργάνωσε τα θέματα που σε απασχολούν. Αν τα βάλεις σε σειρά, όλα μπορούν να γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, τα πράγματα πάνε περίφημα και μπορείς να παρασυρθείς από την καλή διάθεση τους συντρόφου σου, που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, βγες από το σπίτι σου και πέρασε ένα όμορφο βράδυ, σε ένα μέρος που πραγματικά σου αρέσει. Η καλή σου διάθεση θα λειτουργήσει σα μαγνήτης..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, η δουλειά σου χρειάζεται ηρεμία, για να σκεφτείς κάποιες ιδέες και προτάσεις, που θα σου προκύψουν. Αν τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου, αλλά και τον εργασιακό σου χώρο, θα μπορέσεις να πάρεις ψύχραιμα τις αποφάσεις σου. Το ίδιο ισχύει και για τον οικονομικό σου προγραμματισμό, όπου πρέπει να τακτοποιήσεις όσες εκκρεμότητες επανειλημμένα αναβάλλεις.



Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα θα σε φέρει μπροστά σε αποφάσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή, αγαπητέ Υδροχόε. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και μην παρατάς κάποια ζητήματα, επειδή θεωρείς ότι δεν μπορείς να τα χειριστείς. Δώσε λύσεις τώρα, που η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Τοξότη και ο κυβερνήτης σου Ουρανός επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Κριό και σε ευνοεί, για να μπορέσεις να απαλλαγείς από το άγχος και την πίεση που περνάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, θα χρειαστεί να δώσεις οριστικές απαντήσεις στο σύντροφό σου για θέματα που χρονίζουν. Ξεκίνησε με το αν αυτό που έχεις είναι αυτό που θέλεις… Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, αξιοποίησε τη θετική επίδραση που ασκεί η σημερινή Νέα Σελήνη και αναζήτησε ένα άτομο, που πραγματικά θα σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα χρειαστεί να είσαι πολύ προγραμματισμένος στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, αφού η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για ξεκινήματα, συνεργασίες και γενικά εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μείνε σταθερός σε κάποιες λύσεις, που μέχρι τώρα έχουν αποδώσει. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλύτερη φάση και αυτό μπορεί να σε καθησυχάσει λίγο.



Ιχθείς
20/2,20/3

Πρέπει να κινηθείς με ψυχραιμία και ηρεμία την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί οι εξελίξεις που θα σου φέρει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα είναι αναπάντεχες και θα σε βρουν απροετοίμαστο για να τις διαχειριστείς. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο νομίζεις και με λίγη συγκέντρωση, μπορείς να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει, χωρίς να σε αποσυντονίσει τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, φρόντισε να αφήσεις το άγχος της εβδομάδας και την πίεση που αισθάνεσαι και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με το σύντροφό σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, ξέρεις πώς να περνάς καλά με την παρέα φίλων. Φρόντισε τη διασκέδασή σου όσο μπορείς και μην αναλώνεσαι άλλο σε εφήμερα φλερτ, που τελικά το μόνο που σου κάνουν είναι να σε φθείρουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα σου φέρουν ευκαιρίες για ξεκινήματα και συνεργασίες, που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα και αυτό θα ανοίξει νέους δρόμους στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ακόμα και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αφού θα προκύψουν νέες πηγές εσόδων.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger