E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο προεδρος της Γκαμπια υποστηριζει οτι θεραπευει το AIDS!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012


Ο πρόεδρος της Γκάμπια Γιαχία Τζαμέ υποστήριξε ότι δεκάδες ασθενείς με AIDS θεραπεύτηκαν χρησιμοποιώντας τη δική του μυστική συνταγή: ένα παρασκεύασμα από βρασμένα βότανα.
Ο Τζαμέ ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι έχει βρει τη θεραπεία για το AIDS το 2007, προκαλώντας οργή στους δυτικούς επιστήμονες, οι οποίοι τονίζουν ότι δίνει ψεύτικες ελπίδες στους ασθενείς.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν προειδοποιήσει ότι η θεραπεία του Τζαμέ προκαλεί ανησυχίες, κυρίως επειδή οι φορείς υποχρεώνονται να σταματήσουν τη λήψη αντιρετροϊκών φαρμάκων, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο ευάλωτοι σε μολύνσεις και λοιμώξεις.
Ο πρόεδρος είπε πάντως ότι οι 68 είναι η έβδομη ομάδα ασθενών που έλαβαν τα βότανά του και θεραπεύτηκαν, αφότου ξεκίνησε η χορήγηση της θεραπείας στους φορείς, πριν από πέντε χρόνια.
Την Κυριακή, ο πρόεδρος είπε ότι η κυβέρνησή του θα εισάγει το "φυτικό φάρμακο" σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, παράλληλα με τις δυτικές θεραπείες.
Nα σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, το ποσοστό των φορέων του HIV στην Γκάμπια είναι χαμηλό, σε σχέση με άλλες αφρικανικές χώρες, καθώς υπολογίζεται ότι φτάνουν το 2% του 1,8 εκατομμυρίου κατοίκων.


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger