E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 9 Οκτωμβριου 2012

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να ελιχτείς και συμπεριφέρσου όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Με ηρεμία και σύνεση, θα περάσεις πολύ καλά την μέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, πρέπει να γίνεις πιο δοτικός και τρυφερός με το σύντροφό σου, ώστε να αισθάνεται και αυτός ασφαλής που είναι μαζί σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχεις μόνο εσύ ανάγκες και ανασφάλειες, αλλά και εκείνος. Οι αδέσμευτοί του ζωδίου περάστε ένα ευχάριστο απόγευμα, παρέα με τους πολύ καλούς σας φίλους και μιλήστε για όλα όσα σχεδιάζετε να κάνετε από εδώ και στο εξής. Οι συμβουλές τους θα αποδειχθούν πολύτιμες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Κριέ. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει, θα είναι πολύ καλό και με καλές προοπτικές για το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να ξεμπερδεύεις με κάποια χρέη του παρελθόντος, που σε κυνηγούν ακόμη.






Ταύρος
21/4-20/5Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα, φίλε Ταύρε, και προπάντων μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούν τρίτα πρόσωπα, να σε καταβάλλουν ψυχικά. Η θετικές όψεις του Ήλιου με το Δία και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, θα σε επηρεάσουν θετικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί σε οδηγούν ολοταχώς προς την επιτυχία. Μην ξεφύγεις λοιπόν, για κανέναν λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις τον ρομαντισμό και τα γλυκά συναισθήματα του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το κατάλληλο ταίρι, είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου. Τότε, δεν θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να μελετήσεις καλά τις προτάσεις που θα σου κάνουν, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα, που μπορεί να σου προσθέσουν περισσότερα χρέη σε αυτά που ήδη έχεις..





Δίδυμοι
21/5-21/6

Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, φίλε Δίδυμε, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Αξιοποίησε σήμερα την εύνοια που σου στέλνει η θετική όψη του Ήλιου με το Δία από το ζώδιό σου και μην παρατάς τις προσπάθειές σου, ακόμα κι αν βρεθείς προ τετελεσμένων γεγονότων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αγαπητέ Δίδυμε, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν στο σύντροφό σου και το σπίτι σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει ακόμη στη ζωή σου το κατάλληλο ταίρι, που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που κάνεις λάθος και διόρθωσέ το άμεσα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, θα έχεις πολύ καλές συνεργασίες στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.







Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, αγαπητέ Καρκίνε, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε προπάντων να ξεκουράζεσαι και να ανακτάς τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε, τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες για να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις, αλλά προσπάθησε να ενισχύσεις τις προσπάθειες του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πρέπει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί, αν θέλετε άμεσα να δεσμευτείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, πρέπει να κάνεις πράξη μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις τα έξοδα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου.





Λέων
23/7-23/8

Η θετική όψη του Ήλιου με τον Δία, έρχονται σήμερα να τονώσουν το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση για τα καλά, αγαπητέ Λέων. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και πολύ σύντομα θα έχεις επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Λέων, και προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και σε ό,τι κάνεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου όμως, απόφυγε τα άσκοπα έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά μέχρι εκεί!







Παρθένος
24/8-22/9

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, φίλε Παρθένε, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Εσύ όμως, καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, αγαπητέ Παρθένε. Η ημέρα όμως, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα, είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Και αν ακόμη έχεις στην αγκαλιά σου την μοναξιά, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου πρέπει να δουλέψεις ομαδικά, για να έχεις γρήγορα αποτελέσματα σε μία υπόθεση που σε απασχολεί. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να αποκτούν μια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις κιόλας.






Ζυγός
23/9-22/10

Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα, που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Με τον Ήλιο από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με το Δία από τους Διδύμους, αυτή η Τρίτη είναι πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, για να περάσετε καλά οι δύο σας, μακριά από τρίτα πρόσωπα, και να μιλήσετε λίγο γι’ αυτά που σας απασχολούν. Μην διστάσεις, γιατί κάτι τέτοιο θα σας φέρει πιο κοντά και η αλήθεια είναι ότι το έχετε ανάγκη. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο που ο Άρης από τον Τοξότη σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, που πρέπει να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα που έχεις σχεδιάσει. Στα οικονομικά σου θα σου βγουν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή έξοδα.







Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, η Αφροδίτη από την Παρθένο πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και θα φέρει πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Μπορείς να βάλεις ένα πλάνο σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, ώστε να μην πελαγοδρομήσεις μετά. Με σταθερά και καλώς μελετημένα βήματα, μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις θαύματα!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα, που σε απασχολούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βρεις την κατάλληλη παρέα, για να συνεχίσεις τη ζωή σου μαζί της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Στις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, από την υπερβολική αισιοδοξία που θα σε χαρακτηρίζει.







Τοξότης
23/11-21/12

Περνάς πολλά προβλήματα και καταστάσεις, που προσπαθείς να τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο, αγαπητέ Τοξότη. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις, είναι πολύ εποικοδομητική και όλες οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα βρουν το δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις και την καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα τις οικονομικές συναλλαγές.








Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε ασήμαντα ζητήματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις, που μπορεί να έχεις. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το αυτό, ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας τους άλλους να κάνουν πρώτοι την κίνηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, απόφυγε να κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.







Υδροχόος
20/1-19/2

Βάλε πρόγραμμα για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, φίλε Υδροχόε. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα και ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιούν σήμερα ο Ήλιος με το Δία και η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα σου φέρουν πολύ καλά γεγονότα. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε, χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου, αγαπητέ Υδροχόε, και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές, που δεν θα τις περιμένεις και θα μπεις σε διλήμματα, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ακολούθησε αυτό που θα σου πει η καρδιά και όχι η λογική σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πολλές και εσύ θα πνίγεσαι στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.







Ιχθείς
20/2,20/3

Βάλε πρόγραμμα για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου, φίλε Υδροχόε. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα και ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιούν σήμερα ο Ήλιος με το Δία και η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα σου φέρουν πολύ καλά γεγονότα. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε, χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου, αγαπητέ Υδροχόε, και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές, που δεν θα τις περιμένεις και θα μπεις σε διλήμματα, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ακολούθησε αυτό που θα σου πει η καρδιά και όχι η λογική σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πολλές και εσύ θα πνίγεσαι στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger