E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Θέλω κάποιος να με πηδήξει», δηλώνει η Κρίστεν Στιούαρτ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012



Το νέο τεύχος του Elle, που κυκλοφορεί στις 22 Μαίου, έχει δυο πράγματα που δεν περιμένεις να δεις. Την Κρίστεν Στιούαρτ, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, να ξελογιάζει ένα άντρα. Δηλαδή τον εαυτό της ντυμένο άντρα. Και, καπάκι, μια συνέντευξη στα πλαίσια της οποία δηλώνει την ανάγκη να της συμβεί κάτι που θα την καταστρέψει.
«Αισθάνομαι βαρετή και αναρωτιέμαι γιατί τα πράγματα μου έχουν έρθει τόσο εύκολα. Η ζωή μου μέχρι τώρα είναι γαμ*μ@να τέλεια. Περιμένω να μου συμβεί κάτι τρελό, να βρεθεί κάποιος που να με πηδήξει στα αλήθεια, να με καταστρέψει. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;».
Aυτή είναι η πλήρης δήλωση της πρωταγωνίστριας του Twilight στο περιοδικό Elle. Όπως είναι φανερό, το θέμα της δεν είναι σεξουαλικό, αλλά βαθιά υπαρξιακό.
Όσον αφορά το κατά πόσο είναι σέξι η καινούργια της φωτογράφηση, η αλήθεια είναι ότι απλά παλεύεται περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη.
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κρίστεν επίσης δεν επιβεβαιώνει αν είναι αρραβωνιασμένη με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (παρόλο που την έχουν δει να φοράει χρυσό δαχτυλίδι στο χέρι).
Σκεφτείτε ότι το ότι έχουν σχέση είναι κάτι που της ξέφυγε κατά την διάρκεια του προμότιον στην Αγγλία για το Snow White and The Huntsman, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν σκοπεύει να εξερευνήσει παραπάνω την χώρα απάντησε πως «Ναι, γιατί το αγόρι μου είναι Άγλλος».

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger