E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

UNDERWORLD: AWAKENING

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012




Δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Σελίν και ο αγαπημένος της Μάικλ κέρδισαν την μάχη εναντίον του Βρικόλακα Έλντερ Μάρκους στο "Underworld Evolution." Εν τω μεταξύ, η ανθρωπότητα που έχει ανακαλύψει την ύπαρξη των Βρικολάκων και των Λύκαν έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία αφανισμού και των δύο ειδών. Η Σελίν αιχμαλωτίζεται κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας και ξυπνάει μετά από δώδεκα χρόνια για να ανακαλύψει ότι έχει διατηρηθεί παγωμένη σε ένα επτασφράγιστο εργαστήριο, το "Aντιγόνο", όπου γίνονται πειράματα για ένα εμβόλιο ενάντια στους ιούς που δημιούργησαν τους Βρικόλακες και τους Λυκάνθρωπους. 
Η Σελίν αρχικά συγκλονίζεται όταν μαθαίνει ότι ο αγαπημένος της Μάικλ έχει πεθάνει, αλλά δεν της απομένει και πολύ χρόνος για να πενθήσει αφού ακολουθούν μια σειρά από σοκαριστικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει. 
Μεταξύ άλλων θα διαπιστώσει ότι η φυλή της είναι απειλούμενη και ότι οι ελάχιστοι επιζήσαντες κρύβονται στα έγκατα της γης. 
Όσο για τους παραδοσιακούς εχθρούς της, τους Λύκαν, έχουν καταφέρει να μεταλλαχθούν γενετικά σε έξτρα θηριώδεις εκδοχές αυτού που ξέραμε μέχρι τώρα. 
Κι όμως, στην τέταρτη ταινία της σειράς η Σελίν έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Την μητρότητα…
Φανταστείτε ακόμα πιο λυσσαλέα την αιώνια διαμάχη μεταξύ Λύκαν και Βρικολάκων, ακόμα πιο βλοσυρή τη γοτθική ατμόσφαιρα και ακόμα πιο αιματηρές τις σκηνές μάχης. 
Βάλτε και πάλι την Kate Beckinsale (ακόμα πιο sexy από τις προηγούμενες τρεις) ως ατρόμητη Selene στο παιχνίδι της αέναης εκδίκησης και στήστε σε βάρος της πισώπλατες σεναριακές παγίδες για να δείτε αν θα πέσει μέσα. 
Παρακολουθήστε την τώρα να λυγίζει μπροστά σε ένα κορίτσι που της μοιάζει σε επικίνδυνο βαθμό… 
Και τέλος τυλίξτε όλο αυτόν τον εκρηκτικό μηχανισμό σε 3D περιτύλιγμα. 
Κάπως έτσι προκύπτει το UNDERWORLD Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, το τέταρτο και ακόμα πιο καθηλωτικό φιλμ του σαρωτικού franchise της Screen Gems/Lakeshore Entertainment. 
Τόσο δυνατό και αιφνιδιαστικό που αναρωτιόμαστε τι μένει να δούμε στη συνέχεια...
Trivia/Fun Facts

•Η Lakeshore Records είχε εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή λίστα από διάσημες ροκ και μέταλ μπάντες για το soundtrack του UNDERWORLD Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. 
Μεταξύ αιματηρών τραυματισμών και καταιγιστικής δράσης οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μουσικές των Evanescence, The Cure, Lacey Sturm (Flyleaf), Linkin Park, Ministry, Lacuna Coil κ.α.
•H Kate Beckinsale είναι παντρεμένη με τον πρώην σκηνοθέτη του franchise Len Wiseman και φήμες λένε ότι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας Underworld όσο ήταν και οι δύο δεσμευμένοι.
•Αν σπάτε το κεφάλι σας για να θυμηθείτε τι σας θυμίζει η India Eisley, τότε δεν έχετε παρά να μάθετε ότι είναι κόρη της Olivia Hussey της περίφημης Ιουλιέτας του Franco Zeffirelli. 
Πράγματι η κόρη μοιάζει πολύ στην μητέρα.
•Παράξενη σύμπτωση: Η Eisley (Eve) βρισκόταν σε ένα καφέ στη Santa Monica λίγο μετά την οντισιόν όπου την πρόσεξε η Kate Beckinsale που ήταν εκεί με τον Len Wiseman και την κόρη τους. 
«Γύρισε στον Len και του είπε “κοίτα αυτό το κορίτσι”», θυμάται η Eisley. «“Πρέπει να πας και να την ρωτήσεις αν θέλει να είναι στην ταινία. Είναι σαν μικρογραφία μου”. 
Και ο Len της είπε ότι μόλις είχαν δει την κασέτα με την οντισιόν μου».
•Για το φινάλε της ταινίας οι παραγωγοί ήθελαν την πιο εξελιγμένη κάμερα που θα μπορούσαν να έχουν. 
Έτσι ενώ μέχρι τότε μπορούσαν να γυρίζουν με 72 καρέ το δευτερόλεπτο, κατάφεραν να γυρίσουν την τελευταία σκηνή με 120 καρέ το δευτερόλεπτο. 
Οι κάμερες αυτές δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί σε ταινία και είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα δεν θα περάσει απαρατήρητο.
•Η Eisley μας σχολιάζει το περίτεχνο μακιγιάζ που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί ο χαρακτήρας της Eve. 
«Μου άρεσε πολύ. Έχω τα δόντια των λυκανθρώπων που είναι πολύ μεγάλα και μαζί με αυτά κάτι πολύ μακριά, δυνατά, στο χρώμα του αίματος νύχια. 
Οι φακοί επαφής έχουν έναν μοναδικό συνδυασμό μαύρο και μπλε του πάγου, ακριβώς γιατί η Eve δεν είναι ούτε τελείως Βρικόλακας ούτε απολύτως Λύκαν. 
Οι φακοί επαφής ήταν άνετοι, αλλά τα νύχια πονούσαν πάρα πολύ. Τα κολλούσαν στα δάχτυλα μου και νόμιζα ότι θα μου ξερίζωναν τα νύχια, οπότε δεν ήταν και πολύ ευχάριστο. 
Αλλά φαίνονταν τέλεια!».
Ελλ.Τίτλος : UNDERWORLD: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Σκηνοθεσία : Μαν Μάρλιντ, Μπιόρν Στάιν
Σενάριο : Άλισον Μπαρνέτ, Τζον Χλέβιν, Ντάνυ ΜακΜπράιτ
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Τσαρλς Ντανς, Ίντια Άιζλι, Σαντρίν Χολτ, Μάικλ Έρλι, Στίβεν Ρία, Τέο Τζέιμς
Χώρα : ΗΠΑ
Έτος παραγωγής: 2012
Διάρκεια : 1 ώρα, 25 λεπτά
Κατηγορία : Δράσης, Περιπέτεια, Φαντασίας, Τρόμου
Διανομή : Feelgood Entertainment
Υπότιτλοι : Ελληνικοί-Απόδοση διαλόγων εξ ακοής: G. V
Επιμέλεια-Ενσωμάτωση: ΙhaveΝame for GTRD-movies
IMDb User Rating : 7.1/10 from 14,237 users 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger