E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 17 Μαΐου 2012

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα ζητήσει την βοήθειά σου και οφείλεις να του την προσφέρεις, όσο κι πιεσμένος και αν νιώθεις χρονικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και δείξε μεγαλύτερο αυθορμητισμό. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, με την καλή διάθεση που έχεις και με την εύνοια των πλανητών, θα έλκεις ερωτικά αυτούς που θέλεις σαν μαγνήτης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στη δουλειά σου και μην προχωρήσεις σε αλλαγές αυτήν την Πέμπτη, φίλε Κριέ. Κάποιοι ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην πορεία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση σε κάποιες έκτακτες καταστάσεις που μπορεί να παρουσιαστούν.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες, που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά ζητήματα και η διευθέτησή τους. Μείνε εγκρατής και προσγειωμένος, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου, φίλε Ταύρε, θα παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου, που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για σένα, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά σου, δεν τους επιτρέπει να τα εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η μέρα θα κυλήσει καλά στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Ταύρος. Μην εκνευριστείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν και φρόντισε να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου κάνουν. Επίσης, προσπάθησε να κινηθείς συγκρατημένα, σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, αγαπητέ Δίδυμε, και οι πλανήτες θα βάλουν το χεράκι τους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω, ό,τι κι αν ακούσεις και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι στο δρόμο σου έρχονται πολλές ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αν είσαι Δίδυμος, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, να περιμένετε κάτι απρόσμενα ευχάριστο, που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε αγχώνουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.



Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο, αγαπητέ Καρκίνε. Ετοιμάσου, λοιπόν, για μια σειρά από θετικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Σκέψου τις καλά και συζήτησε με άτομα που εμπιστεύεσαι, πριν πάρεις τις οριστικές αποφάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην δίνεις αναβολές και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μια και καλή, ώστε να ηρεμήσεις και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου. Αν ακόμη είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί και εσύ να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ό,τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα, φίλε Καρκίνε. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, αγαπητέ Λέων. Κι αν ακόμη δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα σου φέρουν, εξέτασε όλα τα δεδομένα σου και ζήτα τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι. Έτσι, θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους, πριν καν το καταλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Λέων, μην κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου. Με τον Άρη να κινείται στην Παρθένο και την Αφροδίτη, έστω και ανάδρομη στους Διδύμους, το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα θετικό. Ακόμα και αν είσαι μόνος σου, η διάθεσή σου είναι τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη, που μπορείς να πλησιάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέοντα, θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και μετά να ασχοληθείς με το πώς θα δρομολογήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Πρόσεξε να μην προβείς σε άλλες περιττές αγορές.



Παρθένος
24/8-22/9

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή, αγαπητέ Παρθένε, κι αυτό θα σε κάνει να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, για αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι από τα ζώδια που δίνουν στο ταίρι τους αυτά που του λείπουν, φίλε Παρθένε, ενώ με την υπομονή σου μπορείς να του συμπαραστέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις, που ενδεχομένως περνάει. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου με φίλους και γνωστούς διασκεδάζοντας. Όλο και κάποιος θα βρεθεί, που θα σε γοητεύσει και θα δώσει άλλη χροιά, στην μονότονη κατά τα άλλα καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η ημέρα είναι καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις που έχουν μείνει πίσω, λόγω εμποδίων και καθυστερήσεων που δεν ήταν στο χέρι σου να ελέγξεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.



Ζυγός
23/9-22/10

Ανοίγει ο δρόμος για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα, φίλε Ζυγέ. Σήμερα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά, κάνοντας τα σχέδιά σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Ζυγός, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και, προπάντων, μην νευριάζεις. Εσύ που σε έχει κουράσει η μοναξιά, κινήσου πιο μεθοδικά, αφού εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει αυτό που προσμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μέτρησε τα υπέρ και τα κατά στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, και μετά προχωράς στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μείνεις πιστός στην τήρησή του. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.



Σκορπιός
23/10-22/11

Κάποια γεγονότα και ειδήσεις, θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και ενδεχομένως, κάποιες από τις απόψεις που είχες, αγαπητέ Σκορπιέ. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα έχεις προβλήματα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, επιτέλους θα δρομολογηθούν και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες, καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα σου εξασφαλίσουν για απόψε μία βραδιά ερωτικά ιδανική, για σένα και το σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ. Και αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει η σημερινή θέση της Σελήνης στον Κριό, είναι βέβαιο πως, αν δεν βρεις το άλλο σου μισό, σίγουρα κάποιο άτομο θα σε γοητεύσει και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους όμως να σε επηρεάζει αρνητικά, δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να τα λύσεις. Φρόντισε λοιπόν να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα αυξάνονται. Προσπάθησε να τα περιορίσεις.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα προκύψουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Πρέπει να προσέχεις, σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας σήμερα θα είναι ευαίσθητες. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου, για μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, μην πάρεις σήμερα αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις, σε κάτι που αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που κάνεις και τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Τη σημερινή Πέμπτη θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αγαπητέ Αιγόκερε, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οι προθέσεις σου είναι τόσο καλές, που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς και αναζητάς μία μόνιμη σχέση, να ξέρεις ότι την περίοδο αυτή ευνοούνται τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες. Εκδήλωσε όλο τον αισθησιασμό σου και τρέλανε τους πάντες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί αρκετά καλά, για να αντιμετωπίσεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, για κάποια αλλαγή σχεδίων. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.



Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να ανταμειφθείς γενναιόδωρα, αν βέβαια βρεις το χρόνο να εκφράσεις την φαντασία και τα όνειρά σου. Δυστυχώς, συνήθως αναλώνεσαι στις υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που έχεις. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος θα υπάρχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με άλλες καταστάσεις και φέρνεις προβλήματα στο σπίτι. Αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική παρέα, κινήσου με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο και σίγουρα θα προκύψει μία συνάντηση, που θα σου δώσει απίστευτη ικανοποίηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, φίλε Υδροχόε. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.



Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η ημέρα όμως είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ερωτικά σου και θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου. Το ίδιο ισχύει και για σένα, που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό. Δώσε την ευκαιρία σε κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να σου δείξει τις προθέσεις του και πού ξέρεις, ίσως να είναι αυτό που πάντα περίμενες!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα γίνουν κάποιες καλές αλλαγές στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζουν να αποδίδουν και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger