E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εδιωξαν αστυνομικό που «διόρισε» τις δίδυμες ερωμένες του

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αποπέμφθηκε από την υπηρεσία του Κινέζος αστυνομικός που κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε στην θέση του για να εξασφαλίσει εργασία στις δίδυμες αδελφές με τις οποίες διατηρούσε ερωτική σχέση, ενώ φέρεται να διατηρούσε και ερωτική φωλιά με έξοδα της υπηρεσίας.
Οι κατηγορίες εναντίον του αστυνομικού Κι Φανγκ που υπηρετεί στην πόλη Wusu της Κίνας, έκαναν την εμφάνισή τους αρχικά στο διαδίκτυο και οδήγησαν στην απομάκρυνσή του και στην διεξαγωγή έρευνας εναντίον του.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο αστυνομικός εκμεταλλεύτηκε την θέση του για να εξασφαλίσει εργασία στις δίδυμες ερωμένες του. Η μία εκ των δυο αδελφών φέρεται να είχε προσληφθεί ως μέλος της ομάδας ειδικών αποστολών, ενώ η άλλη στην τροχαία.

Όπως αποκαλύπτει το σάιτ, ο αστυνομικός φαίνεται ότι δεν δίστασε να νοικιάσει ακριβό διαμέρισμα για «ερωτική φωλιά» για τον ίδιο και τις δίδυμες καταχωρώντας το ποσό του ενοικίου στα έξοδα της υπηρεσίας.

Αξιωματούχος πάντως δήλωσε ότι αρκετά από όσα αναφέρονται στο διαδίκτυο για την υπόθεση είναι αληθή, πολλές λεπτομέρειες χρειάζεται ωστόσο να διευκρινιστούν.

http://www.dete.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger