E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελληνας παρουσιαστης επιασε τη συντροφο του στα πρασα …με τον ξαδερφο του!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012


Τι γίνεται… τι γίνεται! Πίσω από τον μαγικό υπερπροβεβλημένο κόσμο, τους στιλίστες τις μόδες τα φώτα και τα δήθεν της εγχώριας Showbiz «τρέχει» ένας σκοτεινός κόσμος. Ένας κόσμος χυδαίος. Ένας κόσμος χωρίς όρια. Χωρίς φραγμούς. Ένας κόσμος γεμάτος αδυναμίες. Ανθρώπινες αδυναμίες που κάποιοι παλεύουν να ικανοποιήσουν.


Κι εκεί υπάρχει όλο το ζουμί. Το δημοσιογραφικό ζουμί για το δικό μας αντικείμενο. Δεν αναφέρομαι στην πείνα που έχει πέσει ελέω κρίσης στη μόδα και τα περισσότερα μοντέλα το έχουν ρίξει στο εύκολο κέρδος. Αναφέρομαι και σε όσα γίνονται πίσω από βαριές πόρτες γραφείων. Σε κανάλια… εξοχικά …διαμερίσματα καβάτζες. Οι πληροφορίες μας αυτή τη φορά αφορούν σε έναν παρουσιαστή που παρακολουθείτε σχεδόν καθημερινά στους δέκτες σας. Είναι τύπος που στο παρελθόν έχει δώσει δικαιώματα. Κι αυτό διότι έχει αδυναμίες πολύ ιδιαίτερες.



Έχει αδικήσει με την ερωτική συμπεριφορά του τόσο γυναίκες αλλά και άντρες. Το αγόρι αυτό το τελευταίο διάστημα έχει σχέση την οποία και έχει προβάλει ουκ ολίγες φορές στα περιοδικά και στις εκπομπές. Το κακό είναι πώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και πληρώνει αυτή την εποχή τις αδικίες που έχει κάνει. Κι αυτό πώς; Η κοπέλα που είναι μαζί του έμαθε για το κέρατο που της φόρεσε και φρόντισε να την κάνει τσακωτή με τον ξάδερφό του στο σπίτι τους.



Το τι ακολούθησε; Δεν περιγράφεται. Ο παρουσιαστής φώναζε σαν τρελός μέχρι τη στιγμή που η σύντροφός του παρουσίασε στοιχεία και φωτογραφίες από τις κουτσουκέλες του! Τώρα ο πρωταγωνιστής μας τρέμει στην ιδέα της δημοσιοποίησης της ιστορίας. Έτσι είναι αυτά… Οι μαλακίες πληρώνονται σε αυτή τη ζωή… Οι αμαρτίες στην άλλη!!!

http://www.mychannel.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger