E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ηλιας Βρεττος | Αυτη ειναι η συντροφος του!(ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!)

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012



Ο Ηλίας Βρεττός τη φετινή σεζόν βρίσκεται τηλεοπτικά στο Dancing With The Stars ενώ παράλληλα εμφανίζεται στο Anodos Stage της Πειραιώς. 




Τους τελευταίους μήνες, όμως, συμβαίνει και κάτι νέο στην προσωπική του ζωή. Πρόκειται για τη σχέση του με τη Ζενίλντα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ. Το ζευγάρι είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, μαζί τους τελευταίους 9 μήνες. Μάλιστα, η σχέση τους έχει περάσει και στο επόμενο βήμα, τη συγκατοίκηση.



Πρόκειται για ένα ζευγάρι που καταφέρνει να ξεπερνά κάθε εμπόδιο στη σχέση του, όπως πρόσφατα που οι δυο τους αντιμετώπισαν μία μικρή κρίση. «Τοσο ομορφη και γεματη νοημα φραση το "σ'αγαπω" μερικοι την ισοπεδωνουν λεγοντας με την ιδια ευκολια π την διαγραφουν την επομενη!!» είχε γράψει χαρακτηριστιικά η Ζενίλντα στο twitter της.

Ωστόσο, πηγή του Yupiii από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει: «Ήταν μια κρίση σαν αυτές που περνάνε κατά καιρούς τα ζευγάρια αλλά ο Ηλίας και η Ζενίλντα είναι και πάλι μαζί, ακόμα πιο ερωτευμένοι».
tuned 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger