E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φτιαξτε κι εσεις το sexy κορμι της Πηνελοπης Αναστασοπουλου

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012


Η πανέμορφη και σέξυ τραγουδίστρια, ηθοποιός αλλά και χορεύτρια πια στον πάγο Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έχει αναμφισβήτητα μια από τις πιο θηλυκές και θελκτικές καμπύλες της ελληνικής showbiz. Το μυστικό της διατροφής της είναι απλό και πολύ εύκολα πραγματοποιήσιμο αφού αποτελείται από 3 βασικούς κανόνες. Καθημερινή κατανάλωση πρωινού, μικρά και συχνά γεύματα και πειθαρχία αφού μόλις ξεπεράσει το όριο των 3 κιλών που έχει θέσει , κόβει τις μερίδες της στη μέση εξακολουθώντας να μην στερείται τίποτα από το διαιτολόγιο της. Ζήτησα απο την συνεργάτιδα μας Σοφία Παπικινού Κλινική διατροφολόγο να χαρτογραφήσει τις συνήθειες του απόλυτου κατ΄εμέ θηλυκου που κυκλοφορεί στην Πιάτσα και διαβάστε τι συγκέντρωσε

«Η Πηνελόπη ξεκινάει την ημέρα της με ένα πλούσιο πρωινό αποτελούμενο από δημητριακά ολικής άλεσης και φυσικό χυμό και συνεχίζει ενδιάμεσα στα γεύματά της με φρούτα ή ένα μικρό κομμάτι σοκολάτα υγείας ενώ τα 2 κύρια γεύματα της περιλαμβάνουν μακαρόνια ολικής άλεσης με λαχανικά, αρακά με πατάτες ή κάθε είδους ψάρι αφού όπως έχει δηλώσει και η ίδια αποφεύγει να τρώει κρέας.
Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να ακολουθήσετε την διατροφή της Πηνελόπης αρχικά πρέπει να επενδύσετε σε ένα πλούσιο πρωινό. Το πρωινό, είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας αφού είναι το κλειδί για μια καλλίγραμμη σιλουέτα γιατί ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης και κατ` επέκταση του σωματικού βάρους, ενώ συνδέεται άμεσα βάσει πολυάριθμων ερευνών, με το χαμηλό ποσοστό ολικού και ενδοκοιλιακού λίπους. Επιπλέον ο ορισμός ένος ορίου μέγιστου βάρους που δεν θα ξεπερνά τα 2-3 κιλά του ιδανικού σας βάρους ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και το ύψος σας , θα σας βοηθάει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να καταφύγετε σε κάποιο αυστηρό διαιτολόγιο μελλοντικά».



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger