E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτο! Τους αρρωστησε το σπιτι που αγορασαν

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012



Σε τιμή ευκαιρία αγόρασε το καινούριο της σπίτι μία οικογένεια από το Όρεγκον.

Όλα πήγαιναν μια χαρά, μέχρι που τα μέλη της οικογένειας άρχισαν να αρρωσταίνουν ένα-ένα.

Ο Τζόναθαν (Jonathan) και η Μπεθ Χανκινς (Beth Hankins) αγόρασαν τη μονοκατοικία, που προερχόταν από κατάσχεση, έναντι 36.000 δολαρίων. Όπως ανέφερε το ζευγάρι, «το σπίτι είχε αρκετά προβλήματα, όμως πιστέψαμε ότι με λίγη αγάπη όλα θα πάνε καλά».

Μετακόμισαν το περασμένο καλοκαίρι, μαζί με τον 2χρονο γιο τους, και σύντομα άρχισαν τα προβλήματα. Οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες δεν περνούσαν με τίποτα.

«Ήμασταν έτοιμοι να κλείσουμε ραντεβού σε γιατρό μέχρι που ένας γείτονας μάς είπε τα νέα. Το σπίτι είχε υπάρξει εργαστήριο μεθαμφεταμίνων. Οι τοίχοι μέσα στους οποίους ζούσαμε ουσιαστικά μάς δηλητηρίαζαν», αναφέρουν στο Yahoo News.

Σε όσους αναρωτιούνται γιατί η οικογένεια δεν είχε ενημερωθεί για το “παρελθόν” του σπιτιού, οι πωλητές του σπιτιού δήλωσαν ότι δεν το γνώριζαν! Και επίσης, όπως εξήγησε το ζευγάρι: «αποφασίσαμε να εξοικονομήσουμε χρήματα και να μην κάνουμε τις απαραίτητες επιθεωρήσεις. Οι όποιες όμως δεν θα αποκάλυπταν όλη την αλήθεια, αφού οι ουσίες που είχαν ποτίσει τους τοίχους δεν ανιχνεύονται».

Σημειώνεται ότι σε 23 Πολιτείες των ΗΠΑ, τα μεσιτικά γραφεία έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν τους αγοραστές σε περίπτωση που τα προς διάθεση ακίνητα υπήρξαν εργαστήρια παρασκευής ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, περίπου 2,5 εκατομμύρια σπίτια στις ΗΠΑ υπήρξαν κάποια στιγμή εργαστήρια ναρκωτικών. 

http://www.to-gamato.com/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger