E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ατύχημα Με… Ερωτικό Παιχνίδι Είχε 35χρονη

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012


Άσχημη κατάληξη είχε ερωτικό παιχνίδι που επιχείρησε ζευγάρι στη Ρόδο, καθώς η σύζυγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης με αφόρητους πόνους…

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ροδιακή”, το ζευγάρι χρησιμοποίησε δονητή, ο οποίος εισχώρησε ολόκληρος στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας, με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το “σιγμοειδές” σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.


Tο ζευγάρι, που εισήλθε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ντρέπονταν αρχικά να πει τι ακριβώς συμβαίνει στους γιατρούς και τους νοσηλευτές.


Μέχρι τις 7.30 το πρωί που μπήκαν οι γιατροί στο νοσοκομείο για να εξετάσουν τη γυναίκα, η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη, καθώς δεν προσδιόριζε ακριβώς τι είχε συμβεί, παρόλο που υπέφερε από τους πόνους.


Οι γιατροί πρότειναν στην 35χρονη και τον συνοδό της δύο λύσεις: Ή να μπει αμέσως χειρουργείο και να αφαιρεθεί το ανδρικό ομοίωμα μέσα από το έντερό της έτσι ώστε να μην δημιουργήσει άλλες επιπλοκές, ή να περιμένουν (αφού τελειώσει η μπαταρία και η λειτουργία του) να αποβληθεί από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.


Το ζευγάρι, φοβούμενο βεβαίως μην πάρει διαστάσεις το θέμα τους, σε συνεννόηση προφανώς με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, επέλεξε την δεύτερη λύση και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, αναχώρησε χωρίς εξιτήριο από τον θάλαμο 12 στον οποίο είχε νοσηλευτεί.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό θεωρείται πρωτόγνωρο για τα ιατρικά δεδομένα της Ρόδου.


Πάντως, οι αρμόδιοι γιατροί προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους ερωτικά παιχνίδια είναι άκρως επικίνδυνα και μπορούν να επιφέρουν σοβαρές ή ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία.

mychannel
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger