E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μπαρ Ρεφαέλι ψηφίστηκε ως η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη [εικόνες&βίντεο]

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012


«Έχω σοκαριστεί! Ανάμεσα σε τόσο όμορφες κυρίες να είμαι εγώ το Νο1; Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που με ψηφίσατε. Είναι πραγματικά τιμή μου. Είναι ένας τίτλος που δεν θα ξεχάσω ποτέ», ξέσπασε το 26χρονο μοντέλο από το Ισράηλ αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Στο προσκήνιο της επικαιρότητας βρέθηκε πολλές φορές φέτος η Μπαρ Ρεφαέλι είτε για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο λάνσαρε την προσωπική της σειρά εσωρούχων (στο ένα βίντεο έπαιζε τένις με το σλιπάκι και στο δεύτερο κυκλοφορούσε ολόγυμνη) είτε για το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν ισπανικές εφημερίδες ισχυρίστηκαν πως κατά την επίσκεψή της στη Βαρκελώνη (για δουλειές) κοιμήθηκε με τον σούπερ σταρ ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα -και σύντροφο της τραγουδίστριας Σακίρα- Πικέ.
Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, ήταν αναμενόμενη η ανάδειξη της ως πιο σέξι γυναίκας της γης από τους αναγνώστες του διάσημου αντρικού περιοδικού Maxim.
Ο διάσημος Αγγελος της Victoria' s Secret κατέλαβε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση όπου πέρσι βρισκόταν η επίσης σταρ της πασαρέλας εσωρούχων Ρόσι Χάντινγκτον.
Το ΤΟΠ10 με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του 2012 για το Maxim συμληρωνουν οι Ολίβια Μουν, Μίλα Κούνις, Κέιτι Πέρι, Ολίβια Ουάιλντ, Τζένιφερ Λόρενς, Εμα Στόουν, Μέγκαν Φοξ, Μάλιν Ακερμαν και Αντριαν Παλίκι.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger