E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 20 Μαΐου 2012

Κυριακή 20 Μαΐου 2012




Κριός
21/3-20/4



Ο Ερμής, που κινείται στον Ταύρο, αγαπητέ Κριέ, θα σε κάνει σήμερα να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Να δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά. Έτσι, θα ξεπεράσεις και τις δοκιμασίες, που σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, για να μην τον βάλεις σε ερωτηματικά. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, είναι ώρα να κινηθείς ριζοσπαστικά σε κάποιες καταστάσεις, για να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να προχωρήσεις σε συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.





Ταύρος
21/4-20/5



Μια καινούργια ευκαιρία παρουσιάζεται σε κάποιο τομέα της ζωής σου, αγαπητέ Ταύρε, μετά από πολλές και κοπιαστικές διαπραγματεύσεις. Είναι αλήθεια ότι κουράστηκες πολύ μέχρι να εμφανιστεί αυτή η ευκαιρία, αλλά μην κάνεις το λάθος και χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων από την πολύ χαρά. Συνετά και με μικρά βήματα, προσπάθησε να βρεις τα άτομα που θα έχουν ενεργή συμμετοχή σε αυτό που θέλεις να κάνεις και που πιστεύεις ότι θα είναι άξιοι βοηθοί.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, αν φροντίσεις να συγκρατείς τα νεύρα σου και να μη λες λόγια, που μπορεί να στεναχωρούν το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μην αγχώνεσαι, γιατί πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.





Δίδυμοι
21/5-21/6



Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Ο Άρης από την Παρθένο, πολλές φορές σε κάνει να έχεις περισσότερα νεύρα. Πρόσεξε να μην βγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, στα θέματα που σε απασχολούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στη σχέση σου αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Δίδυμε. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις μια κριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Κι αν η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συντροφιά σου, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες. Τη γοητεία και τη γλύκα τις έχεις, απλώς άφησε τις να εκδηλωθούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα μπορούν να πάνε και καλύτερα αν δεν κάνεις άσκοπα έξοδα και αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν στο μέλλον.





Καρκίνος
22/6-22/7


Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, καλύτερα να μην δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που θέλουν το καλό σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια και θα φτάσεις στην κορυφή.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, αν είσαι Καρκίνος, και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις κινήσεις για μια νέα σχέση. Με τον Ήλιο σήμερα να κάνει την είσοδο του στους Διδύμους, θα εκπέμπεις έντονο ερωτισμό και θα έχεις την ανταπόκριση που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις, ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις τα μεγάλα ρίσκα.



Λέων
23/7-23/8



Η ημέρα σου ξεκινάει σε μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να δώσεις γρηγορότερες λύσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Λέων. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει εμφανιστεί το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για διασκέδαση. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και άσε τον ερωτισμό σου να κατακτήσει τα πλήθη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα, που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές εκκρεμότητες, που πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.





Παρθένος
24/8-22/9



Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Παρθένε. Ο Ήλιος, από το απόγευμα και μετά στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές. Κάποια σχέδια που έχεις, θα δεις να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην επαναπαύεσαι. Ψάξε να δεις μήπως υπάρχουν κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, που δεν τις έχεις αντιληφθεί. Επιδίωξε να περάσεις το βράδυ με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το χρειάζεσαι, για να αισθανθείς συναισθηματικά καλύτερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Παρθένε, και θα μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άφησε τους εγωισμούς και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, προσπάθησε σήμερα να κινηθείς εκ του ασφαλούς και απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να εκτεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο, που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.





Ζυγός
23/9-22/10



Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαμβάνεις μεγάλη ηρεμία, αγαπητέ Ζυγέ. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί μαζί σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια, αφού από τώρα και στο εξής, καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και αντλείς αρκετή ικανοποίηση από τις εξελίξεις των πραγμάτων.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το σύντροφό σου αυτή την Κυριακή, φίλε Ζυγέ. Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου και μίλησε για ευχάριστα πράγματα, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο. Κι αν ακόμη δεν έχει εμφανιστεί το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει, σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.





Σκορπιός
23/10-22/11



Ο Ήλιος σήμερα, από το απόγευμα και μετά στο ζώδιο των Διδύμων, σου δίνει όλα τα εφόδια για να αλλάξεις πολλά από τα πράγματα που δεν σου αρέσουν στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα έχεις έντονη μία φυσική περιέργεια και ταυτόχρονα την ικανότητα να κατανοείς τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Καλό είναι αυτό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να ανοίγεσαι στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι καλή για να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, που σε προβληματίζουν ακόμη, ώστε να νιώσεις καλύτερα, φίλε Σκορπιέ. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις την τάση να κάνεις αρνητική κριτική στο σύντροφό σου. Πρόσεξέ το όμως αυτό, για να μην προκαλέσεις εντάσεις. Κι να ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πρέπει να επιτρέψεις στον ερωτισμό σου να βγει προς τα έξω. Είναι σίγουρο πως η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο δρόμο σου έναν πολύ ενδιαφέροντα συνοδοιπόρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.






Τοξότης
23/11-21/12



Ο Ερμής και η Σελήνη σήμερα από τον Ταύρο, θα σε ευνοήσουν αρκετά, αγαπητέ Τοξότη, για να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα και να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις να πετύχεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Τοξότη. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, κάνοντας κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, παρέα με το σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην απελπίζεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά εκδήλωσε τον συναρπαστικό σου χαρακτήρα και πολλοί είναι αυτοί που θα γοητευτούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια, ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.





Αιγόκερως
22/12-19/1



Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν, που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, αν θες να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον και σ’ αυτό θα σε βοηθήσουν και τα δικά σου άτομα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου και ανήκουν στο παρελθόν, φίλε Αιγόκερε. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου, ώστε να ισορροπήσουν κάποια πράγματα. Αν η μοναξιά επιμένει να μονοπωλεί τη ζωή σου, δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφύγεις τους εγωισμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.





Υδροχόος
20/1-19/2



Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήσεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Ο Ερμής και η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σε ευνοούν και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν. Η γοητεία σου σήμερα θα είναι αναμφισβήτητη και θα καταπλήξεις τον περίγυρό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις που είχες παλιότερα, φίλε Υδροχόε. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν ακόμη ψάχνεσαι, το αποψινό βράδυ η γοητεία σου θα είναι μεγάλη και καλό είναι να μην την αφήσεις να πάει χαμένη, αλλά να βγεις έξω με φίλους, για να διασκεδάσεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε στην εργασία σου. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις και εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.




Ιχθείς
20/2,20/3



Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με αποφασιστικότητα και απόκτησε αυτά που θέλεις, ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία. Οι δυσκολίες που είχες στο παρελθόν έχουν περάσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα και είσαι ρομαντικός και τρυφερός μαζί του. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι συνθήκες στην εργασία σου θα είναι αρκετά καλές σήμερα, αν είσαι Ιχθύς. Μην πάρεις όμως αποφάσεις σε προτάσεις που θα σου γίνουν, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από λάθος ενέργειες που έχουν γίνει στον οικονομικό τομέα στο παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger