E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στρατιώτες έκαναν όργια με αστυνομικίνες μέσα στο τμήμα!

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Τι να την κάνεις τη στολή αν δεν μπορείς να την υπηρετήσεις… Όσοι είναι υποστηρικτές της εξόδου του στρατού στο δρόμο ,γιατί θεωρούν ότι αυτό από μόνο του παρέχει απόλυτη ασφάλεια έναντι των απειλών που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ,θα πρέπει να κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με την βελιγική εφημερίδα La Derniere Heure στο Βέλγιο οκτώ άνδρες στρατιώτες έκαναν ξέφρενα όργια με δύο γυναίκες αστυνομικούς ,μέσα σε αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια της πειόδου που το Βέλγιο ήταν…σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού . Προφανώς οι πρωταγωνιστές του οργίου ερμήνευσαν διαφορετικά τον…κόκκινο συναγερμό.

Και για να καταλάβετε πως οι ευρωπαϊκοί στρατοί αντιμετωπίζουν την …ετοιμότητα δείτε τη φωτογραφία από το twitter. Δύο Βέλγοι πάνοπλοι στρατιώτες πρόλαβαν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους να κάνουν και τα ψώνια τους!!! 

Και μετά περιμένουμε απ΄ αυτούς τους βορειοευρωπαιους να καταλάβουν γιατί η Ελλάδα θέλει και πρέπει να έχει εθνικό στρατό! Και είναι αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο για την ...φύλαξη των "εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης". Ευτυχώς που τα φυλάμε εμείς παιδιά...
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger