E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άφησε τη ρακέτα και έπιασε το κινητό για να αποδείξει το λάθος του διαιτητή!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ήταν μέσα ή έξω; Τον τελευταίο λόγο για αυτό τον έχει ο διαιτητής. Λάθος. 

Ο Σεργκέι Στακόφσκι πιστεύει ότι τον τελευταίο λόγο τον έχουν τα... social media. Και όταν θεώρησε πως αδικήθηκε με μία απόφαση του διαιτητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Ρίτσαρντ Γκασκέ στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός, ο Ουκρανός τενίστας ανέλαβε δράση.

Προς έκπληξη όσων παρακολουθούσαν, ο 27χρονος πέταξε τη ρακέτα, πήρε το κινητό του και έβγαλε φωτογραφία το σημάδι που είχε αφήσει το μπαλάκι. Λίγη ώρα αργότερα την «ανέβασε» στο Τwitter και από ότι φαίνεται μάλλον είχε δίκιο. Ο Στακόφσκι τελικά έχασε με 6-1, 6-4, 6-3, αλλά σίγουρα συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον ηττημένο στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

«Ήταν λάθος απόφαση. Στο κάτω- κάτω, παίζαμε σε χώμα, οπότε ήταν πολύ εύκολο να δει κανείς το σημάδι. Δυστυχώς δεν μπορούν να το κάνουν όλοι οι διαιτητές», δήλωσε αργότερα ο Στακόφσκι, που είχε κάνει ακριβώς το ίδιο και σε ένα τουρνουά στο Μόναχο πρόσφατα. Μάλιστα φαίνεται πως εμπνεύστηκε από τον Βίκτορ Τρότσκι, ο οποίος το... πήγε πιο μακριά: σε τουρνουά στη Ρώμη, όταν διαφώνησε με τον διαιτητή, πήρε από το χέρι τον καμεραμαν προκειμένου να εξασφαλίσει τις αποδείξεις που χρειαζόταν για να δείξει πως είχε δίκιο!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger