E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σάλος στις ΗΠΑ για βίντεο του Τζιμ Κάρεϊ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013



Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ηθοποιό Τζιμ Κάρει και τους Ρεπουμπλικανούς, έπειτα από βίντεο που γύρισε υποδυόμενος τον Τσάρλτον Ιστον τον οποίο διακωμώδησε για την εμμονή του με την ελεύθερη οπλοκατοχή.

Ο Κάρει, ο οποίος είναι υπέρμαχος των αυστηρών ρυθμίσεων για την οπλοκατοχή που προσπαθεί να επιβάλει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, γύρισε το σατιρικό βίντεο για την ιστοσελίδα «Live Funny or Die», από τη μια ντυμένος τραγουδιστής της κάντρι μουσικής και από την άλλη ως Τσάρλτον Ιστον.

Τραγουδώντας, υπενθυμίζει την γνωστή φράση που είχε πει ο πρωταγωνιστής του «Μπεν Χουρ», ότι «κανείς δε θα μου πάρει το όπλο από τα χέρια, μόνο από τα παγωμένα χέρια μου», εννοώντας φυσικά πως μόνο ο θάνατός του θα τον σταματήσει από τις προσπάθειές του για ελεύθερη οπλοκατοχή.

Στο ρεφρέν του τραγουδιού, μάλιστα, ο Κάρει λέει με σκωπτικό τρόπο , ότι όταν ο Ιστον πέθανε «οι άγγελοι δεν κατάφεραν να τον πάρουν στον Παράδεισο, όπως εκείνος είχε προγραμματίσει, γιατί δεν μπορούσαν να του βγάλουν από το χέρι το όπλο».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger