E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εναλλακτικές έξοδοι των ζωδίων… την Τσικνοπέμπτη!

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013


Πέρα από τα παραδοσιακά και τα καθιερωμένα οι εκπρόσωποι των ζωδίων διαλέγουν και εναλλακτικές προτάσεις διασκέδασης και φαγητού! 

Δείτε το ζώδιο σας ή το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου και προετοιμαστείτε για τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης!

Κριός
Απεχθάνονται τη μονοτονία, την ρουτίνα και την πλήξη! Ακόμη κι αν τους αρέσουν τα κοψίδια και το κόκκινο κρασί, δεν το έχουν σε τίποτα να κάνουν τη διαφορά (γι’άλλη μια φορά) τη μέρα της Τσικνοπέμπτης! Τι θα προτιμούσαν;;; Sushi! Και εναλλακτικά και με κόσμο και με άφθονη ποσότητα αλκοόλ! Ο τέλειος συνδυασμός για την έξοδο ενός Κριού, Πέμπτη βράδυ!

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι γεννημένοι γι’ αυτήν τη μέρα! Θα μπορούσε να θεωρείται κι επίσημη γιορτή για το ζώδιο τους! Σαφώς και θα προτιμούσαν μια παραδοσιακή  ταβέρνα με καλούς φίλους αλλά κι ένα ρομαντικό εστιατόριο με το ταίρι τους! Λίγο τα κεριά, λίγο το κρασί… και φυσικά το καλό φαγητό, οι Ταύροι θα νιώσουν στο φυσικό τους περιβάλλον!

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι αν δεν βγάλουν το βράδυ τους, κολλημένοι στο κινητό και το facebook, θα επέλεγαν ένα πολύβουο καφέ, κάπως καλλιτεχνικό και στην πορεία ίσως κανένα club με δυνατή μουσική! Πιθανότερο είναι να βγουν για να πιουν, παρά για φαγητό! Πάντως λόγω της ημέρας και σε κάποια ψησταριά να καταλήξουν, με σουβλάκι στο χέρι…. Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα!

Καρκίνος
Μια ταβερνούλα με παραδοσιακό φαγητό ή συγκέντρωση στο σπίτι με τα αγαπημένα πρόσωπα είναι ιδανική βραδιά για τους Καρκίνους! Οι ίδιοι απολαμβάνουν να μαγειρεύουν για τους δικούς τους ανθρώπους και να τους περιποιούνται! Αν θέλετε να τους βγάλετε έξω όμως μπορείτε να επιλέξετε μια ταβέρνα είτε με παλιά ελληνική μουσική, είτε κάποιο πιάνο-restaurant με ρομαντικούς ρυθμούς!

Λέων
Εγωκεντρικοί … και γκλαμουράτοι! Αν μείνουν σπίτι θα διοργανώσουν το πιο grande party για να μιλούν όλοι γι’αυτούς! Πλούσια ποικιλία εδεσμάτων, διακόσμηση και έντονη μουσική! Αν επιλέξουν να βγουν έξω δεν αποκλείεται να το τσικνίσουν…. Και στο καζίνο!!! Για λιοντάρια μιλάμε φίλοι μου… τι νομίζατε;;;!

Παρθένος
Είτε επιλέξουν μια παραδοσιακή ταβερνούλα (που θα την έχουν τσεκάρει ξανά και ξανά για την καθαριότητά της), είτε να πιουν cocktail σε κάποιο lounge bar, οι Παρθένοι αν βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα… πάντα βρίσκουν τον τρόπο να περνούν καλά!!! Αρκεί να είναι καθαρά… και περιποιημένα!!!
  
Ζυγός
Θέλουν αρμονία, ομορφιά και φυσικά καλή παρέα! Ένα εστιατόριο που να συνδυάζει την αίγλη και τη φινέτσα ή ένα «μοδάτο» bistro, θα ικανοποιήσει σίγουρα το εκλεπτυσμένο γούστο τους ακόμη και την Τσικνοπέμπτη! Βέβαια, σε κάποιο club ή πάρτι δεν θα έλεγαν όχι!

Σκορπιός
Καλά ! Δώσε στους Σκορπιούς ηδονή, αδρεναλίνη και πρόκληση και πάρ’ τους την ψυχή! Μπορεί να πήγαιναν και σε ροκ συναυλία την Τσικνοπέμπτη! Για φαγητό πάντως δε θα έλεγαν όχι σε κάποιο ethnic εστιατόριο… αλλά και σε λαχταριστά, εξωτικά εδέσματα! Σαφώς δεν θα έλεγαν όχι και στα αφροδισιακά πιάτα που θα τους έφτιαχναν τη διάθεση για μετά…!

Τοξότης
Περνούν καλά όπου κι αν βρίσκονται! «Όπου γάμος και χαρά» που λέει κι ο λαός κι από ένας Τοξότης! Ο αυθορμητισμός, το πηγαίο χιούμορ κι η αστείρευτη ενέργεια τους τούς κάνει ιδιαιτέρως αγαπητούς στις παρέες. Επιλέξτε να τον βγάλετε κάπου που να έχει νταβαντούρι… ή καλή παρέα για να το κάνει το νταβαντούρι μόνος του!

Αιγόκερως
Διαχρονικό εστιατόριο, ωραία ατμόσφαιρα, ποιοτικό service είναι τα Must για τους Αιγόκερους! Είναι παραδοσιακοί αλλά είναι και εκλεπτυσμένοι, μην ξεχνάτε! Διαλέξτε ποιοτικό φαγητό, σε ωραίο περιβάλλον και με οικονομικές τιμές! 

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι βαριούνται απίστευτα τις οικογενειακές και γενικά τις συνηθισμένες συγκεντρώσεις! Αυτοί θέλουν να φάνε να πιούν, να μεθύσουν και να ξενυχτίσουν!  Τώρα το πού… δεν έχει και πολλή σημασία! Μπορεί να πάει να το τσικνίσει και σε καντίνα! Πάντως καλά θα περάσει όπου κι αν πάει, αρκεί να είναι εναλλακτικά!

Ιχθείς
Θα επιλέξει ίσως κάτι σε διασκέδαση χαμηλών τόνων. Θα τους άρεσε κι ένα ειδυλλιακό restaurant με καλό κρασί και καλομαγειρεμένα θαλασσινά ας πούμε! Άνετα τα τρώει τα θαλασσινά του, ακόμη και την Τσικνοπέμπτη! Καλέ ψαράκι είναι! Για να περνάει καλά, θέλει πάντα να μυρίζει θάλασσα!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger