E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Κάρλα Μπρούνι τραγουδά για τα ναρκωτικά που έπαιρνε μαζί με τον Τζάγκερ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013



Σάλο, φαίνεται, πως θα προκαλέσουν οι στίχοι των τελευταίων τραγουδιών της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, οι οποίοι και αναφέρονται στα μέρη που πήγαινε με τον πρώην σύντροφό της, Μικ Τζάγκερ.
Αυτό, δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει αντιδράσεις από μόνο του, αλλά το γεγονός πως μέσα στους στίχους υπάρχουν αναφορές για κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, περιπλέκει τα πράγματα αρκετά, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun.
Το μοντέλο-τραγουδίστρια, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον σταρ της ροκ, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν, μάλιστα, εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζέρι Χαλ!
Μπορεί, λοιπόν, εκείνη, να είναι εδώ και μερικά χρόνια παντρεμένη με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, αλλά φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τη σχέση της με εκείνον. Μάλιστα, όταν τελικά ο Τζάγκερ την άφησε για να γυρίσει πίσω στη σύζυγό του, η Μπρούνι, είχε δηλώσει σε ρεπόρτερ, πως «Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές. Νόμιζα ότι δεν θα τον ξεπεράσω ποτέ!».
Και συνέχισε, λέγοντας, πως, κατά κάποιο τρόπο, είχε πέσει σε κατάθλιψη μετά τον χωρισμό: «Ξυπνούσα κάθε πρωί και ήμουν απελπισμένη. Νόμιζα πως δεν θα μπορέσω να ερωτευτώ κανέναν άλλο και ποτέ ξανά. Όταν η καρδιά σου είναι πληγωμένη και ραγισμένη, πιστεύεις πως ο πόνος αυτός δεν θα φύγει ποτέ».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger