E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 3 Ιανουαρίου 2013

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κριός

21/3-20/4
Η σημερινή Πέμπτη είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, φίλε Κριέ. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, αλλά και ο κυβερνήτης σου Άρης από τον Υδροχόο, εύκολα σε βάζουν στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα και σε υποστηρίζουν σημαντικά… από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια, για να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου ώστε να πάτε ένα βήμα πιο πέρα την σχέση σας. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να μην περιμένεις αφημένος στη μοίρα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, τα πράγματα εξελίσσονται θετικά για εσένα και πολλές από τις αλλαγές που επιθυμείς, θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε καλό δρόμο και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα άσκοπα έξοδα.







Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις επιπόλαιες και λανθασμένες ενέργειες. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, καλό είναι να αποσυμφορηθείς από την πίεση που νοιώθεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου, πριν συναντήσεις τον σύντροφό σου. Μεταφέρεις στη σχέση σου τα προβλήματά σου και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, να είσαι αισιόδοξος, γιατί η σημερινή μέρα μπορεί να σου φέρει τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, φέρνουν στιγμές ικανοποίησης και ευνοούνται συνεργασίες ή νέα ξεκινήματα, με ελπιδοφόρες προοπτικές. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Δίδυμε. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να συγκρατείς τα νεύρα σου και να μην ξεσπάς στο σύντροφό σου. Πολλά ζητήματα που δεν σου αρέσουν, είναι αποτέλεσμα της δικής σου κακής διάθεσης. Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μην αγχώνεσαι και άσε την ευχάριστη πλευρά σου να γοητεύσει τους γύρω σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό και να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις, που έχουν μείνει πίσω από το παρελθόν σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. ‘Άφησε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα, που σου προσφέρει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου, για να λύσεις τα θέματά σου. Πάντως, η μέρα γενικά είναι πολύ ευνοϊκή και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ο ερωτισμός που σου προσφέρει ο Άρης από τον Υδροχόο θα έχει σήμερα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων δυσκολιών, αν είσαι Καρκίνος. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις σήμερα τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, όπου κινείσαι οριακά.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, μπορείς σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα της σχέσης σου, κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, κοίταξε να περάσεις καλά με αγαπημένους σου φίλους απόψε και μην πεις όχι σε προτάσεις που θα σου γίνουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε μια πολύ καλή μέρα, αν είσαι Λέων. Τελείωσε με όσες υποχρεώσεις έχεις, πριν βάλεις κι άλλες στο κεφάλι σου. Η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάλυψε τα χρέη σου, γιατί αν συνεχίσεις έτσι δεν θα μαζεύονται.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει πολύ καλά, αγαπητέ Παρθένε, παρότι οι συνθήκες γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου, θα σε προβληματίσουν αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η Σελήνη από το ζώδιό σου σε ευνοεί να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Παρθένε, και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα για όσα αισθάνεσαι χωρίς φόβο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις, αλλά χρειάζεται λίγη υπομονή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια έντονη φάση, όπου συνεργασίες και επαφές φέρνουν καλά αποτελέσματα και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως επιθυμείς. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, χάρη σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο από την μεριά σου. Όπως και να έχει όμως, καλό είναι να διατηρήσεις την διπλωματική στάση, που έχεις υιοθετήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, άφησε για σήμερα τα προβλήματα στην άκρη και μην χαλάσεις το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα. Αν πάλι αναζητάς αυτήν την περίοδο το άλλο σου μισό, θα έχεις σήμερα τα φλερτ σου και θα νιώσεις πολύ ευχάριστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θέλουν λίγη προσοχή και προσήλωση στο πρόγραμμα που έχεις θέσει. Μην κάνεις κινήσεις βιασύνης και μην παρασύρεσαι σε συμφωνίες, αν δεν σκεφτείς πολύ καλά τα δεδομένα. Κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι πολύ μετρημένη, κυρίως στα οικονομικά σου, που βρίσκονται σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο.






Σκορπιός
23/10-22/11

Φίλε Σκορπιέ, αν κάτι δεν σου αρέσει στη ζωή σου, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή η ανάγκη θα γίνει πολύ έντονη σήμερα που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν, χωρίς να κάνεις τίποτα. Η θέση της Σελήνης στην Παρθένο σου δίνει κάθε βοήθεια, για να κινηθείς δραστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν, ώστε να αισθανθείς καλύτερα και να ηρεμήσεις. Η σιωπή μόνο χάσμα θα δημιουργήσει ανάμεσά σας. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, έχεις κάθε δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το όπλο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, αρχίζουν να μένουν πίσω. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς.






Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, ξημερώνει για εσένα μια πολύ καλή ημέρα, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητα θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι στο πλευρό σου και ευνοεί τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσεις καλύτερα και να απαλλαγείς μια καλή από τους εφιάλτες του παρελθόντος. Αν ακόμα αναζητάς το κατάλληλο ταίρι και δεν το έχεις βρει ακόμη, να θυμάσαι πως η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται ιδιαίτερα αυτήν την Πέμπτη. Αξιοποίησε την θετική επίδραση των πλανητών, για να φέρεις κοντά σου το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου πρέπει να οργανωθείς σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, για να μπορέσεις να τελειώνεις με όσες υποχρεώσεις έχεις. Δούλεψε με τους συνεργάτες σου και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και σε πολύ καλή μέρα. Πρέπει να μαζέψεις τα έξοδά σου, αν θες να δεις… άσπρη μέρα.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Θα σε απασχολήσουν σήμερα ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει, αγαπητέ Αιγόκερε. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και άρα, αρνητικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια σήμερα και όλη σου η καλή διάθεση, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου, που δημιουργούν άσχημο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να είσαι περισσότερο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και μην απορρίπτεις κάθε άτομο που γνωρίζεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου αν είσαι Αιγόκερως, τα σχέδια που κάνεις μπορούν να προχωρήσουν και σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και οι δικοί σου άνθρωποι. Απόφυγε σήμερα τις αποφάσεις, που έχουν μεγάλη βαρύτητα. Βάλε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου και μην το παραβιάσεις ό,τι κι αν γίνει. Τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και σε αγχώνουν.






Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο την πίεση που σε καταβάλλει και πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό και σωστή και λογική κρίση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, τα προβλήματα που υπάρχουν σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δεις όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και δεν σου αρέσουν και από την πλευρά του συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, οι συνθήκες σήμερα ευνοούν τη γοητεία σου, η οποία φυσικά συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα έχεις σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να συγκρατηθείς, για να μην ακυρώσεις όσες προσπάθειες έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου πάντως πηγαίνουν λίγο καλύτερα και, αν συνεχίσεις το πρόγραμμά σου, θα δεις άμεσα κι άλλη βελτίωση.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία, αγαπητέ Ιχθύ. Σήμερα, ενεργείς αποφασιστικά, με μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Έτσι, καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου ζητήματα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν ηρεμήσεις και αφήσεις πίσω σου τα άγχη που σου προκαλεί η δουλειά σου. Βγάλε όλη σου την ερωτική διάθεση, γιατί η μέρα ευνοεί τις τρυφερές στιγμές. Αν πάλι είσαι μόνος, κάνε κι εσύ κάποιες κινήσεις προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, για να έχεις αποτέλεσμα. Μην μένεις άπραγος περιμένοντας..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα σου γίνουν προτάσεις που χρειάζονται αρκετή σκέψη. Μη βιαστείς να απαντήσεις, αλλά μην απορρίψεις και τίποτα. Τα οικονομικά σου, φέρουν λάθη του παρελθόντος. Διόρθωσέ τα, για να κινηθείς με ένα πιο σωστό πρόγραμμα.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger