E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι αθόρυβοι και διακριτικοί χωρισμοίπασ'ιγνωστων χωρισμών της showbiz

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013


 ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ που χώρισαν και ΔΕΝ το πήραμε ΧΑΜΠΑΡΙ! (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ PHOTOS)


Δηλώσεις επί δηλώσεων, «αποκλειστικές συνεντεύξεις», «τσεκαρισμένα ρεπορτάζ», μάχη για ένα εξώφυλλο και καταιγισμός θεωριών για «τρίτα πρόσωπα» και τους πραγματικούς λόγους των διαζυγίων. 



Μπορεί τα διαζύγια της... Ελένης Μενεγάκη και της Έλλης Κοκκίνου να απασχόλησαν την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα έτσι. Πολλοί επώνυμοι της σοουμπίζ αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα.


Έβγαλαν τη «βέρα στο δεξί»






Εννέα χρόνια κράτησε ο γάμος της Έλενας Ακρίτα και του ηθοποιού Κώστα Αρζόγλου. Παντρεύτηκαν τον Δεκαπενταύγουστο του 1987, ενώ αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη συμβίωσή τους το 1996. Το 1993 απέκτησαν το γιο τους Παύλο, τον οποίο υπεραγαπούν και οι δύο και έχουν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως μακριά κράτησαν και την υπόθεση του διαζυγίου τους. «Δεν αμφισβητώ ότι κάθε χωρισμός είναι δύσκολος, αλλά δεν είναι πάντα και αιματηρός. Όταν χωρίζεις από κάποιον, αυτό δεν σημαίνει ότι τσακώνεσαι και παύεις να τον κουβαλάς μέσα σου. Αυτό που μπορώ να πω για την Έλενα είναι πως όταν αρρώστησα, παρόλο που υπήρχαν τριβές στη σχέση μας και ξέραμε ότι θα χωρίζαμε, εκείνη μου στάθηκε όσο κανένας άλλος. Και μου στάθηκε, όχι για ένα μήνα, αλλά για δύο χρόνια, όσο δηλαδή χρειάστηκε να ξεπεράσω το πρόβλημα, παρότι γνωρίζαμε και οι δύο καλά ότι η σχέση μας έσβηνε. Η Έλενα τότε τα είχε πάρει όλα πάνω της και τα χειρίστηκε εξαιρετικά», είπε ο πρωταγωνιστής των «Μυστικών της Εδέμ» σε συνέντευξή του αρκετά χρόνια μετά. Σήμερα και οι δύο διατηρούν, όχι μόνο άριστες επαγγελματικές, αλλά και ειλικρινά φιλικές σχέσεις.


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας






Άλλος ένας γάμος έληξε πριν από το ξεκίνημα της νέας χιλιετίας. Νίκος Ευαγγελάτος και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου αποφάσισαν αθόρυβα και με πολιτισμένο τρόπο να γράψουν τίτλους τέλους στο γάμο τους, το 1999. Τόσο ο άνκορμαν όσο και η παρουσιάστρια των αθλητικών ειδήσεων ουδέποτε απασχόλησαν τη δημοσιότητα με δηλώσεις για το διαζύγιό τους. Και οι δύο υπεραγαπούν το γιο τους Λάμπη, που απέκτησαν λίγο μετά το γάμο τους, το 1996. Έχοντας προχωρήσει τις ζωές τους εκείνος με την Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, εκείνη με τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο έχουν μια κορούλα διατηρούν φιλικότατες σχέσεις.


Πέρασαν αθόρυβα τον «Ελλήσποντο»






Τα εφτά χρόνια σε ένα γάμο είναι πάντα κρίσιμα. Τόσο διήρκεσε τελικά αυτός του πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και επιχειρηματία Στέλιου Παναγόπουλου με την Έλλη Στάη. Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 17 Απριλίου του 2000 με πολιτικό γάμο από τον τότε δήμαρχο της Αθήνας Δημήτρη Αβραμόπουλο με κουμπάρα την καλή φίλη της δημοσιογράφου Ελένη Κόκκαλη. Ποτέ δεν μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στην κοινή τους πορεία ούτε πριν αλλά ούτε και μετά το διαζύγιό τους. Σήμερα έχουν προχωρήσει τις ζωές τους και αποφεύγουν με αμοιβαία διακριτικότητα και σεβασμό να αναφέρονται στο παρελθόν.


Τους ενώνει η Τζένη






Ουδέποτε έχουν δώσει την παραμικρή λαβή για σχόλια όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Το ίδιο συνέβη και στο χωρισμό τους. Αν και παπαράτσι και κάμερες τους κυνήγησαν για ένα διάστημα, εκείνοι τους απέφυγαν με κάθε τρόπο, επιβεβαιώνοντας πως όσο διάσημος και αν είσαι, αν θέλεις να κρατήσεις κάτι μακριά από τη δημοσιότητα, το καταφέρνεις. Οκτώ χρόνια διήρκεσε ο γάμος της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου. Παντρεύτηκαν το 1999 και έπειτα από ένα χρονικό διάστημα με προβλήματα πήραν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν το 2007. Η μικρή τους κόρη Τζένη, που φέρει το όνομα της αξέχαστης ηθοποιού και μητέρας του Κωνσταντίνου, Τζένης Καρέζη, θα τους ενώνει για πάντα. Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ο Κωνσταντίνος Καζάκος έβαλε για δεύτερη φορά στεφάνι με την αγαπημένη του Ιωάννα Μαρτζούκου.


Κάτι παραπάνω από φίλοι






Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπίζ. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1986 στην Πάρο, απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα, για να παντρευτούν τελικά 10 χρόνια αργότερα, το 1996. Από ό,τι φάνηκε όμως, ο γάμος δεν τους έφερε γούρι και λίγο αργότερα χώρισαν. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν από τα πιο αθόρυβα διαζύγια, αφού ο χωρισμός τους έγινε σε κάτι παραπάνω από φιλικό επίπεδο.


Ποτέ κανείς από τους δύο δεν μίλησε με άσχημα λόγια για τον άλλο, το αντίθετο μάλιστα! Οι σχέσεις τους ακόμη και σήμερα είναι άψογες και ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου όταν τον χρειαστεί.


Πάντα χαμηλών τόνων




Ήταν ένας γάμος-exrpess. Ούτε ένα χρόνο δεν κράτησε ο έγγαμος βίος της Μιμής Ντενίση με το δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Έπειτα από σύντομη γνωριμία το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2008, με τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν πάνω τους και τη Μιμή στην κυριολεξία να λάμπει μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της.


Φλας ωστόσο δεν άστραψαν κατά τη διάρκεια του χωρισμού, καθώς παρά το κυνηγητό των παπαράτσι, τόσο η ηθοποιός όσο και ο δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού και επιβεβαιώθηκαν λίγο καιρό αργότερα. Και οι δύο ήθελαν έναν απόλυτα ήρεμο και διακριτικό χωρισμό με γνώμονα και το καλό της μικρής Μαριτίνας.


Δεν το είπε πουθενά!





Εκείνη την εποχή βρισκόταν στην κορυφή της καριέρας της, αλλά ουδέποτε είπε το παραμικρό για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της. Ούτε καν στους στενούς της συνεργάτες. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 Ρούλα Κορομηλά και Πάνος Μιχαλόπουλος αποφασίζουν να γράψουν τίτλους τέλος στο γάμο τους με ένα διαζύγιο αθόρυβο και διακριτικό. Κάτι βέβαια που ουδέποτε έκρυψαν αλλά και ποτέ δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συνέβη. Μέχρι και σήμερα μιλάνε με πάρα πολύ καλά λόγια ο ένας για τον άλλο. Οι δύο επόμενοι χωρισμοί της Ρούλας όμως ήταν πολύ πιο ηχηροί. Πρώτα με το σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, με τον οποίο βέβαια δεν παντρεύτηκε ποτέ, και στη συνέχεια με τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό. Στην τελευταία περίπτωση, αν και οι δύο κράτησαν πολύ χαμηλούς τόνους, τα πρωτοσέλιδα για το χωρισμό έβγαιναν σε καθημερινή βάση.


Πληροφορίες από www.womenonly.gr

- See more at: http://www.paraskinia.com



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger