E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φρίκη: Στέλνουν νεαρές γυναίκες στη Συρία για να γίνουν «σκλάβες του σεξ» στο όνομα της τζιχάντ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας, Μπιν Τζέντο, ο οποίος ανέφερε πως υπάρχουν αρκετές γυναίκες, ανάμεσά τους και ανήλικες, που μεταφέρονται στη Συρία για να λειτουργήσουν ως «σκλάβες του σεξ».

Ο υπουργός της χώρας κάνει λόγο για «σεξουαλική τζιχάντ» και τονίζει στο δίκτο Al Arabiyia «Τα κορίτσια «ανταλλάσσονται» μεταξύ 20, 30, 100 ανταρτών και επιστρέφουν με τους καρπούς των σεξουαλικών επαφών στο όνομα μιας σεξουαλικής τζιχάντ (ιερός πόλεμος) και εμείς καθόμαστε σιωπηροί χωρίς να κάνουμε τίποτα».

Τονίζει ότι «Οι νέοι μας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των συρράξεων στην Συρία και εκπαιδεύονται στο να κλέβουν και να κάνουν επιδρομές στα χωριά» και προσθέτει ότι το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας απαγόρευσε σε 6.000 Τυνήσιους να μεταβούν στη Συρία για να πάρουν μέρος στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται με πρωτοφανή αγριότητα.

«Τώρα προωθούν κορίτσια για τζιχάντ στη Συρία. Δεκατρία νεαρά κορίτσια στάλθηκαν εκεί για σεξουαλική τζιχάντ. Τι είναι αυτό; Αυτό λέγεται εκπόρνευση, διαφθορά» είχε δηλώσει τον Απρίλιο ο πρώην μουφτής της Τυνησίας Σείχ Οτμάν Μπατίκ.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger