E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πέντε χρόνια ΦΥΛΑΚΙΣΗ σε πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ! Ποιος είναι και γιατί καταδικάστηκε;

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013


Με πενταετή ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε ο Νίκος Θανόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News! Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης είχε οδηγηθεί στις 2 Απριλίου 2013 στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με την κατηγορία της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο ύψους 73.820.435, 21 ευρώ. Η τακτική δικάσιμος ορίστηκε δύο μέρες αργότερα, πήρε αναβολή και τελικά εκδικάστηκε στις 28 Ιουνίου.

Ο Θανόπουλος προσκόμισε μέσω του συνηγόρου, Αντώνη Φλώρου, έγγραφα που θεωρούσε ότι αποδείκνυαν πως επί των ημερών του δεν υπήρχαν παραβάσεις, ενώ ισχυρίστηκε ότι κάλυψε και εκκρεμότητες προηγούμενων διοικήσεων.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε και του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε ετών επί 20 ευρώ την ημέρα για παράβαση του νόμου 1882/90 που αφορά χρέη προς το Δημόσιο! Ο 49χρονος άνδρας άσκησε έφεση, η οποία είχε ανασταλτικό χαρακτήρα! Είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ που καταδικάζεται με ποινή φυλάκισης, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο στην εφημερίδα, όπως και ο συνήγορός του!


gazzetta.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger