E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εξωφρενικό: Του ζήτησαν 444 ευρώ για νοσηλεία μιας ημέρας στο δημόσιο νοσοκομείο Άρτας!

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Δεν μπορεί να το συλλάβει ο κοινός νους : Στην Ελλάδα του σήμερα, όπου ο μέσος μισθός δεν ξεπερνάει τα 700 ευρώ μια βραδιά νοσηλείας στο δημόσιο νοσοκομείο της Άρτας κοστίζει  στον ασθενή 444 ευρώ!

Τόσα ζήτησαν από τον Δ.Σ., ο οποίος εισήχθη στις 19/6  με κολπική μαρμαρυγή και παραλίγο να πάθεi  εγκεφαλικό, όταν είδε το αστρονομικό ποσό που έπρεπε να δώσει.

Ο άνθρωπος  τρελάθηκε. Τους εξήγησε ότι είναι άνεργος  και ανασφάλιστος. Τους εξήγησε ακόμα ότι είναι αδύνατο να βρει αυτά τα χρήματα, αφού δεν έχει δουλειά, όμως οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι αυτό προβλέπει ο νόμος!!!

Είναι λογικό και συμφωνούμε  πώς όλοι πρέπει να πληρώνουμε κάποιο ποσό για την νοσηλεία, προκειμένου να στηριχθούν και τα δημόσια νοσοκομεία –παρόλο που έχουν «φαγωθεί» και από εκεί πολλά χρήματα.  Να πληρώνουμε ένα ποσό 50- 60 ευρώ, που και πάλι πολλά είναι, αλλά  444 ευρώ για μια βραδιά;;;

Τόσα δεν κοστίζει μια βραδιά σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο και κοστίζει μια βραδιά νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο;;;

Αν είναι έτσι μιλάμε για γενοκτονία, καθώς, όπως γνωρίζετε υπάρχουν στην χώρα μας ΄1,5 εκατομμύριο άνεργοι, οι οποίοι δεν έχουν ασφάλιση.  

Άραγε τόσο πληρώνουν και τα ασφαλιστικά ταμεία για τους ασφαλισμένους ασθενείς; Αν δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει κάποια απλή ασθένεια χρειαστεί νοσηλεία μια εβδομάδα το ταμείο θα πληρώσει 2.500 ευρώ; Γιατί αν είναι έτσι εξηγείται πώς έχουν πέσει έξω τα περισσότερα ταμεία.



star.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger