E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καραμανλής: Δεν ξέρω αν ήθελαν να με σκοτώσουν, αλλά με πίεζαν πολύ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013



Εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση Σαμαρά δείχνει με δηλώσεις του ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. «Παρέλαβε τη χώρα από πολύ χαμηλό επίπεδο, και κάμει ό, τι καλύτερο μπορεί για να σταθεροποιήσει την οικονομία και να αλλάξει το κλίμα» είναι τα λόγια του προς τους στενούς του συνεργάτες.
Επίσης, δεν ανησυχεί για την κυβερνητική συνοχή, αφού πιστεύει ότι Βενιζέλος και Κουβέλης δεν θέλουν εκλογές. Επίσης, θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι η μόνη αξιόπιστη λύση, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα άγουρο κόμμα και δεν μπορεί να κυβερνήσει σε συνθήκες κρίσης.
Η αλήθεια είναι, πως εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, ο πρώην ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας, τηρεί «σιγή ιχθύος» σε πολλά ζητήματα που απασχολούν, τόσο τη χώρα, όσο και τα «εσωτερικά» ζητήματα του κόμματος. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, όταν του θέτουν ερωτήσεις σχετικά με το σιωπηλό προφίλ που, ο ίδιος απαντά «Έχω αποτραβηχτεί στη σπηλιά μου».
Παρά ταύτα, όμως, παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή και τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ενώ για το αντίπαλο κόμμα και τον Γιώργο Παπανδρέου δηλώνει: «Έχασε πολύτιμο χρόνο, δεν πήρε μέτρα και κυρίως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κάνει κακό στη Νέα Δημοκρατία και μένα προσωπικά. Τελικά έβλαψε τη χώρα» είναι τα λόγια του Καραμανλή.
Για τα σενάρια δολοφονίας:
Δεν είναι λίγες οι φορές που το φως της δημοσιότητας έχουν δει δολοφονικά σενάρια κατά του Κώστα Καραμανλή και της οικογένειάς τους. Ο ίδιος, όμως, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Λώρα Ιωάννου, δίνει τη δική του απάντηση: «Δεν ξέρω αν ήθελαν να απειλήσουν τη ζωή μου, αλλά σίγουρα ήθελαν να μου ασκήσουν πίεση και το έκαναν με κάθε τρόπο» μιλώντας σε πολιτικό του φίλο όταν τον ρώτησε σχετικά.
Ο πρώην πρωθυπουργός είναι πεπεισμένος, πλέον, πως οι ΗΠΑ ενοχλήθηκαν σφόδρα από το άνοιγμα που επιχείρησε να κάνει στον τομέα της ενέργειας, υπογράφοντας συμφωνία με τη Ρωσία για τον αγωγό Southstream. Μια ενόχληση που εκφράστηκε ποικιλοτρόπως.
Τέλος, για ακόμη μια φορά, εξέφρασε τη θέση του πως δεν εξετάζει –σε καμιά περίπτωση- την επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας, και φαίνεται πως όσοι τον ξέρουν καλά, τον πιστεύουν απόλυτα.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger