E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 6 Μαίου 2013

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα θα νιώσεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι αρκετή καταπίεση, αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην εκνευρίζεσαι, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η σημερινή ημέρα θα σε φέρει σε αρμονία με το σύντροφό σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η διάθεση σου σήμερα θα είναι άκρως ερωτική, θα φλερτάρεις έντονα και σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Κριέ, σήμερα θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν.




Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου, φίλε Ταύρε. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα περάσεις την μέρα σου σκεπτόμενος πως θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα διευρύνει την σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Όσο για τους αδέσμευτους Ταύρους, η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο, που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, φίλε Ταύρε. Προβλήματα που είχες πριν, θα μπορέσεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα φέρνει κάποια στασιμότητα στις καταστάσεις, φίλε Δίδυμε, και αυτά που θέλεις να τελειώνεις, θα βλέπεις να μην γίνονται ακόμη. Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και μην τον απομακρύνεις ακόμη μία φορά, γιατί στο τέλος θα βρει αλλού την κατανόηση που έχει ανάγκη. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, θα νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς, μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Αξιοποίησε τις δυνατότητές σου, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που έχεις, φίλε Καρκίνε. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά, με όλες αυτές τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η σχέση σου καλυτερεύει και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια με τον σύντροφό σου για το μέλλον. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις βέβαια θα αυξηθούν, αλλά επειδή θα έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια του συντρόφου σου, τίποτα δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει να τις τακτοποιήσεις και να βρεις και λίγο ελεύθερο χρόνο να περάσεις μαζί του ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, ξεπέρασε μια και καλή το παρελθόν και όποιον ή ό,τι σε συνδέει με αυτό και βάλε μπρος για νέες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, που θα σου χαρίσουν πολύ όμορφα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.




Λέων
23/7-23/8

Από σήμερα επιβάλλεται να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, φίλε Λέων. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Βέβαια, αλλαγή κατεύθυνσης και αποφασιστικές κινήσεις, μέσα στα πλαίσια της λογικής. Απόφυγε τις ενέργειες που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με τον σύντροφό σου και μην δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα γνωρίσετε ανθρώπους, που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αγαπητέ Λέων. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Τις αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.



Παρθένος
24/8-22/9

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς, αγαπητέ Παρθένε, και μην σπαταλάς το χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πάνε πίσω σε βασικές υποχρεώσεις σου. Να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι προσωρινά και μπαίνεις σε μια περίοδο, που θα είναι πολύ εποικοδομητική, καθώς οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν σημαντικά και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε ξανά ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμό. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά σε θέματα μελλοντικά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες κι έχεις μπει σε μια περίοδο, που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα δες τι πρέπει να κάνεις και μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα, που μπορεί να σε αγχώνουν, αγαπητέ Ζυγέ. Θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Οι υποχρεώσεις που υπάρχουν είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι Ζυγός, οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σχέση σου και ίσως να προκαλέσουν μια απομάκρυνση με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε συναρπάζει, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις, θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους.



Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα κινήσου με πολύ σοβαρότητα και βάλε πρόγραμμα, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μόνο να μην στεναχωριέσαι και να μην καταπιέζεσαι. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην μοίρα τους, κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα στα οποία σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις και σε πιέζουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον ερωτικό σου τομέα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Σκορπιών, άφησε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα, και βρες χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι μόνος ερωτικά, ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχεί στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου τον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο, που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά θέλει λίγη ακόμη υπομονή.




Τοξότης
23/11-21/12

Η μέρα φέρνει αρκετή ασυνεννοησία για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις, που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Τοξότη, πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι νευρικός και αγχώδης στη σχέση σου και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις πολύ καιρό και θα σου δοθεί η ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς άγχος στον εαυτό σου. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Με ηρεμία, σύνεση και προγραμματισμό, όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και κάποιες προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου αυτή τη Δευτέρα. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη σε ευνοεί από το ζώδιο του Ταύρου, έρχονται τα καλύτερα για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν.




Υδροχόος
20/1-19/2

Το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό για το ζώδιό σου, φίλε Υδροχόε, και τη σημερινή Δευτέρα θα μπορέσεις να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα βρεις λύσεις με το σύντροφό σου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Θα κάνετε πολλές ευχάριστες συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει για την προσωπική σου ζωή και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η αγωνιστικότητα σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα, αγαπητέ Ιχθύ, και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, γιατί θα είναι πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, για να μην δεχθείς παράπονα και γκρίνιες από την μεριά του συντρόφου σου, βρες χρόνο να του αφιερώσεις και κράτησε τις ισορροπίες. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, θα νοιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο φιλικός σου κύκλος θα διευρυνθεί σημαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, οι οποίες παραμένουν σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger