E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Κυριακή 7 Απριλίου 2013


Από 7/4 έως 13/4 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ





Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα σας χαρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την έντονη παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο σκηνικό της Νέας Σελήνης τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εκρηκτικά γι αυτό και αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσετε τις καταστάσεις και να επιδοθείτε σε μια άνευ όρων και ορίων ερωτική δραστηριότητα. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος να εκτονώσετε τα πάθη σας αλλά οι συνθήκες δεν εγγυώνται απαραίτητα σταθερές σχέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές και ιδιαίτερα από την Τετάρτη είναι καλές για να κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα, να τακτοποιήσετε καταστάσεις, να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Αν έχετε κάποια σημαντικά ραντεβού επαγγελματικού χαρακτήρα, φροντίστε να τα δρομολογήσετε για το τέλος της εβδομάδας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθώ να μπαίνω στη θέση των άλλων. Ο ακραίος υποκειμενισμός μου δεν με βοηθάει αυτές τις μέρες

.



ΤΑΥΡΟΣ





Έρωτας: Οι εξελίξεις και οι πρακτικές σας υποθέσεις δεν προσφέρονται για να περιμένετε κάτι καλύτερο από τον αισθηματικό σας τομέα. Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη και Άρη πραγματοποιείται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και βγάζει στην επιφάνεια μυστικά, παράπονα, ανομολόγητα συναισθήματα, ανασφάλειες. Να προσέχετε γιατί μια τέτοια διάθεση μπορεί να εγκυμονεί περιττές υστερίες ή αποστασιοποιήσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι τώρα δεν υπάρχει και το πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Προσπαθήστε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σας για να μην υπάρξουν εντάσεις και μην ξεχνάτε να φυλάτε τα νώτα σας από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρξει σε βάρος σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φροντίζω περισσότερο την υγεία μου. Ας κάνω ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και ας προσπαθήσω να ασκούμαι περισσότερο.



ΔΙΔΥΜΟΙ





Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τις φιλίες σας αλλά είναι και το πολικό των ερώτων σας, δεν αποκλείεται να εγκυμονεί θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά σας θέματα. Σίγουρα είναι μια καλή αστρολογική συγκυρία για να ασκήσετε το αγαπημένο σας σπορ: το φλερτ. Επίσης ενθαρρύνει τις περιπέτειες ενώ δεν αποκλείει το να ενισχύσετε με περισσό πάθος μια φιλική σας σχέση.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη, δημιουργεί εξαιρετικά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να κάνετε σχέδια, ακόμη κι αν αυτά είναι μεγαλεπήβολα σε σχέση με την εποχή κρίσης που ζούμε. Τώρα πρέπει να αδράξετε τις όποιες ευκαιρίες σας και να δράσετε με ταχύτητα αλλά όχι με επιπολαιότητα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα που υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ας κάνω καινούργιες παρέες για να ανανεωθώ και να διασκεδάσω περισσότερο

.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ





Έρωτας: Οι πρακτικές σας υποθέσεις δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για έρωτες. Ωστόσο, επειδή γενικότερα περνάτε μία περίοδο στην οποία κρίνονται τα θέματα καρδιάς και το πώς αντιδράτε σε αυτά, καλό θα ήταν να σκεφτείτε καλά τι πρέπει να κάνετε και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Κοινώς, μην μπαίνετε στο καβούκι σας, θεωρώντας ότι έχετε μόνο εσείς το πρόβλημα, χάνοντας την επαφή με τους συντρόφους σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Κριό, είναι πολύ σημαντική για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ναι μεν μπορεί να προξενήσει αγχωτικές καταστάσεις αλλά είναι θετική για να κάνετε μια καινούργια αρχή, να εκπονήσετε πιο μεγαλεπήβολα σχέδια ή να διευρύνετε τους ορίζοντες της καριέρας σας. Αξιοποιείστε την οπωσδήποτε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να είμαι πιο κοντά στα άτομα που αγαπώ και δη τους γονείς μου που μάλλον τελευταία έχουν περισσότερο την ανάγκη μου

.



ΛΕΩΝ





Έρωτας: Η θερμότατη Νέα Σελήνη στον Κριό με την παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο σχήμα δεν μπορεί παρά να δώσει κάτι πολύ ηχηρό στο τοπίο των ερώτων σας. Οι συγκυρίες είναι με το μέρος σας κι εσείς δεν έχετε παρά να τις αξιοποιήσετε. Τώρα θα διασκεδάσετε, θα χαρείτε, θα απολαύσετε αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να παίρνετε τις καταστάσεις και λίγο στα σοβαρά γιατί ο Κρόνος από το Σκορπιό δεν θα αφήσει τις επιπολαιότητές σας να περάσουν χωρίς τα ανάλογα αποτελέσματα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι αρκετά καλή για να κάνετε μια καινούργια αρχή, ιδιαίτερα αν αυτή αφορά σε τομείς όπως είναι η εκπαίδευση, οι επαφές με το εξωτερικό, τα ταξίδια. Σε κάθε περίπτωση είστε αρκετά ευνοημένοι και στα ραντεβού, στα συμβόλαια, στις προσπάθειες να δημιουργήσετε ένα θετικό κλίμα υπέρ σας ή να προβάλλετε τα ταλέντα σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προγραμματίσω τα σημαντικά ραντεβού μου από το μεσημέρι της Τετάρτης και μετά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Έρωτας: Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη θα πραγματοποιηθεί στον Κριό, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, γεγονός που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη λίμπιντό σας και μπορεί να σας βάλει στην περιπέτεια. Μπείτε στο παιχνίδι αλλά να προσέχετε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τον Αύγουστο, γιατί δεν αποκλείεται να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις με ότι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τετάρτη θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Αν έχετε χρέη, ίσως μπορέσετε να κάνετε κάποιες συμφέρουσες ρυθμίσεις. Επίσης τώρα είναι καλή περίοδος για να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν και να διεκπεραιώσετε κληρονομικές υποθέσεις. Πάντως να θυμάστε ότι καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από αυτούς που θα σας τάξουν εύκολα κέρδη γιατί μπορεί να έχετε απώλειες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να κάνω τις επαφές μου γιατί δεν αποκλείεται να μου προκύψει κάποια επαγγελματική ευκαιρία.



ΖΥΓΟΣ





Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Κριό και σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη. Εννοείται ότι το πρώτο και σημαντικότερο θέμα που μπαίνει για εσάς αυτή την εβδομάδα είναι οι σχέσεις και δη οι ερωτικές. Φαίνεται ότι τώρα θα γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα αλλά, για να τα κάνετε σωστά, θα πρέπει να μπαίνετε στη θέση των άλλων και να μην ενδίδετε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τετάρτη που θα έχει πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υπογράψετε συμβόλαια, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και επικερδείς συμφωνίες, να κλείσετε τα ραντεβού σας και, γενικότερα, να διαπραγματευτείτε για να διεκδικήσετε το καλύτερο που μπορείτε από τις συνεργασίες σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω λίγο τη συμπεριφορά των άλλων γιατί μπορεί να καθρεπτίζει δικά μου στοιχεία. Ας εστιαστώ καλύτερα σε αυτούς που αυτή την περίοδο με εκνευρίζουν. Πιθανώς να μάθω σημαντικά πράγματα για τον εαυτό μου

.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ





Έρωτας: Φαίνεται ότι για μία ακόμη εβδομάδα βάζετε στον αυτόματο τις αισθηματικές σας υποθέσεις και εστιάζεστε στις ανάγκες της καθημερινότητας. Ωστόσο, μη στεναχωριέστε γιατί μερικές φορές το να παραμένουν τα πράγματα στα ίδια επίπεδα μπορεί να είναι και θετικό. Άλλωστε, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, δεν θα αποφύγετε το θέμα καθώς θα πρέπει να πάρετε μία οριστική και ώριμη θέση έναντι των ερώτων σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας, να προωθήσετε υποθέσεις που μέχρι τώρα εύρισκαν εμπόδια, να βάλετε κάποια τάξη στην καθημερινότητά σας, να κάνετε το πρόγραμμά σας. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε ένα βήμα τη φορά γιατί ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση δεν συνιστούνται σε περιόδους κρίσης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης και γυμναστικής

.



ΤΟΞΟΤΗΣ





Έρωτας: Κατέχετε έναν εξέχοντα ρόλο στο ερωτικό πάλκο των ζωδίων αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη σε σύνοδο με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό, στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, ρίχνει τα φώτα της στα ερωτικά σας! Εννοείται ότι αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσετε τις περιστάσεις και να απολαύσετε τα φλερτ, τα παιχνίδια, την ανανέωση. Αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κεραυνοβοληθείτε από έρωτα μεγάλο. Ανοίξτε καρδιές και αγκαλιές!

Καριέρα – Οικονομικά: Θα είστε δημιουργικοί αυτή την περίοδο, γεγονός που πρέπει να εξαργυρώσετε ιδιαίτερα αν είστε καλλιτέχνες ή κάνετε ένα επάγγελμα που χρήζουν δημιουργικότητας. Φροντίστε να προβληθείτε, να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια, να κάνετε τις συμμαχίες σας και να βρείτε τις διεξόδους να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να υπογράψω συμβόλαια και να προβώ σε διαπραγματεύσεις επαγγελματικού χαρακτήρα.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ





Έρωτας: Οι πρακτικές σας υποθέσεις δεν σας αφήνουν χρόνο για να εστιαστείτε στους έρωτές σας. Ωστόσο, όσοι έχετε μια σχέση συγκατοίκησης, φροντίστε να την περιφρουρήσετε γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και να μην σας είναι καθόλου εύκολο να επιφέρετε τις ισορροπίες αν αυτές διαταραχθούν. Να θυμάστε ότι οι σχέσεις χτίζονται καθημερινά και ότι δεν είναι σωστό να θεωρούμε τους άλλους δεδομένους.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες, γεγονός που θα σας πιέσει. Το θετικό είναι ότι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας, να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις στον τομέα της καριέρας ή ακόμη και να προβείτε σε μια καινούργια επαγγελματική αρχή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην ξεσπώ τις εντάσεις μου στο σπίτι. Σίγουρα δεν θέλω να στεναχωρώ τα άτομα που αγαπώ

.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ





Έρωτας: Την Τετάρτη πραγματοποιείται μια ευνοϊκή για το ζώδιό σας Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και την Αφροδίτη. Το βέβαιο είναι ότι θα σας δώσει τις ευκαιρίες να φλερτάρετε, να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σας, να παίξετε ερωτικά παιχνιδάκια. Αν έχετε μια σχέση, οι μέρες είναι καταπληκτικές για να πάτε ένα ταξιδάκι με το ταίρι σας και να γυρίσετε ανανεωμένοι, ερωτευμένοι και με φορτισμένες μπαταρίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνετε τις επαφές σας και να προβάλλετε τη δουλειά σας. Οι καινούργιες συμφωνίες δεν αποκλείονται αλλά θα πρέπει να είστε συνεπείς στις διαπραγματεύσεις σας και στα ωράριά σας, κόντρα στη διάθεσή σας που σας θέλει εκτός γραφείου και εντός διασκέδασης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να εστιαστώ σε θέματα επιμόρφωσής μου. Ή μήπως πρέπει να είμαι εγώ αυτός/η που θα μεταδώσει τις γνώσεις του;



ΙΧΘΥΕΣ





Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει στις οικονομικές σας υποθέσεις αλλά εσείς δεν παύετε ποτέ να σκέφτεστε τους έρωτες. Συναισθηματικοί καθώς είστε θέλετε να νιώθετε ασφαλείς στις σχέσεις σας και τώρα η πολυαστρία στον Κριό και ακόμη περισσότερο η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και την Αφροδίτη θέτουν θέματα ασφάλειας και αναγκών στη σχέση σας και κατά πόσο αυτή τα καλύπτει.

Καριέρα – Οικονομικά: Την Τετάρτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Από το μεσημέρι της Τετάρτης θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις δουλειές σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας ή να διεκδικήσετε χρήματα που πιθανώς να σας χρωστούν εδώ και αρκετό καιρό.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν πρέπει να αποκλείω τα έκτακτα έξοδα γι αυτό να μην ανοίγομαι, ακόμη κι αν αυξηθούν τα έσοδά μου.





Πηγή: http://www.astrology.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger