E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

300 τραυματίες σε καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο του Καναδά

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013


Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS News στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν τουλάχιστον 300 άνθρωποι την Πέμπτη σε πολλαπλή καραμπόλα εντός αυτοκινητοδρόμου στο δυτικό τμήμα του Καναδά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί πόσα οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου BBC, υπάρχει ένα επιβατικό λεωφορείο καθώς και δεκάδες φορτηγά. Η πολλαπλή καραμπόλα σημειώθηκε νότια του Έντμοντον (επαρχία Αλμπέρτα) στον κεντρικό οδικό άξονα που συνδέει τη συγκεκριμένη πόλη με το Κάλγκαρι.

«Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά», ανέφερε ο εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών, Sharman Hnatiuk, υπογραμμίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως σημειώθηκε το τροχαίο, εστάλησαν ασθενοφόρα, περιπολικά της Αστυνομίας και δεκάδες οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε πως οι κακές καιρικές συνθήκες (χιονοθύελλα) που επικρατούν στην περιοχή έκαναν εξαιρετικά δύσκολη τη διέλευση των οδηγών, με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να σημειωθούν οι πρώτες συγκρούσεις. Το τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχία της Αλμπέρτα, νότια του Έντομοντον στο δυτικό τμήμα του Κανάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger