E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο πρώτος άνθρωπος που καταδικάζεται για δολοφονία λευκού καρχαρία!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013



Ένας άντρας από τη Νότιο Αφρική έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που καταδικάζεται για τη δολοφονία ενός λευκού καρχαρία, όταν έπιασε έναν την ώρα που ψάρευε! Ο Λεόν Μπέκερ δήλωσε ένοχος για παράβαση του νόμου υπέρ της διατήρησης θαλάσσιας ζωής που περιλαμβάνει την πρόθεση για δολοφονία, παρενόχληση ή κατοχή λευκού καρχαρία χωρίς άδεια.
O Μπέκερ είπε πως δεν γνώριζε πως ο καρχαρίας είχε πιαστεί στο αγκίστρι του ψαροτούφεκού του, ωστόσο δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο, προκειμένου να μην σπαταλήσει την ώρα των δικαστών. Η πρωτότυπη καταδίκη του ψαρά του επέβαλε να πληρώσει το πρόστιμο των 10.000 ευρώ, ή να περάσει ένα χρόνο στη φυλακή!
H πρωτοφανής αυτή υπόθεση είναι η πρώτη στην ιστορία που ένας άνθρωπος καταδικάζεται για τη δολοφονία ενός καρχαρία. Η Νότια Αφρική έχει απαγορεύσει το σκότωμα των λευκών καρχαριών από το 1991 και είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που ψήφισε νόμους υπέρ των λευκών καρχαριών. Σύμφωνα με αυτούς, απαγορεύεται αυστηρά το κυνήγι, ακόμα και η προσπάθεια για κυνήγι καρχαρία.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger