E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το πρώτο Barbie εστιατόριο άνοιξε στην Ταϊβάν (φώτο)

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013




Με ροζ καναπέδες, τραπέζια με πόδια ψηλά και καρέκλες διακοσμημένες με ροζ τούλι το πρώτο Barbie εστιατόριο άνοιξε στην Ταϊβάν την Τετάρτη για τους λάτρεις της κούκλας της mattel. 



H Mattel έδωσε την άδεια για να ανοίξει εστιατόριο στην Ταϊβάν και να λειτουργεί Cafe Barbie και ελπίζει ότι η νέα επιχείρηση σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή στην πρωτεύουσα Ταϊπέι θα συμβάλει στην προώθηση της διάσημης κούκλας της. 


Το «Cafe Barbie» είναι 660 τετραγωνικά μέτρα και διαμορφώθηκε με θέμα τις κούκλες Barbie της Mattel άνοιξε ήμερα στην εμπορική ζώνη της Ταϊπέι . 


Η Ταϊβάν έχει μια μακρά ιστορία με τις κούκλες Barbie, καθώς χρησιμοποιείται ως ένα κέντρο παραγωγής από τη Mattel όταν έγινε μετεγκατάσταση των γραμμών παραγωγής της για την Κίνα και αλλού για χαμηλότερο κόστος στα τέλη της δεκαετίας του 1980. 


Η Mattel είχε ξεκινήσει ένα εστιατόριο Barbie και στην Κίνα το 2009, καθώς γιόρταζε τα 50α γενέθλια της κούκλας, αλλά έκλεισε μετά από δύο χρόνια. 




"Διαλέξαμε την Ταϊβάν, διότι τα θεματικά εστιατόρια είναι πολύ δημοφιλή και επιτυχημένα εδώ. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι το Cafe Barbie μπορεί να προωθήσει την εικόνα της μάρκας μας», δήλωσε ο Iggy Yip, ανώτερος διευθυντής του τμήματος καταναλωτικών προϊόντων της Mattel στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας.






http://to-palouki.blogspot.gr/2013/01/barbie.html

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger