E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012


Σεμνότητα: η ιδιότητα του σεμνού, η μετριοφροσύνη, στη συμπεριφορά, στο ντύσιμο και στην κοινωνική συμπεριφορά και συναναστροφές γενικότερα, γράφει το λεξικό. Και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής, θα συμπλήρωνα εγώ. Κι αν στο σύνολο τους σχεδόν, το εν λόγω αγαθό θεωρείται ως θετικό γνώρισμα ενός ανθρώπου, υπάρχουν και κάποιοι λίγοι άλλοι όπου θεωρείται περίπου ως έγκλημα καθοσιώσεως. Με τη σεξουαλική ζωή να κρατά το λάβαρο στη σχετική παρέλαση. Και ένα ανικανοποίητο κρεβάτι, πρώτο διμοιρίτη, να αρνείται πεισματικά να γυρίσει σε ένδειξη σεβασμού το πρόσωπο προς τους επισήμους, δηλαδή εσένα και την εκάστοτε σχέση σου.
Θα έλεγε κανείς ότι για τα παραπάνω υπάρχει πάγκοινη αποδοχή, με τις ελάχιστες εξαιρέσεις να μην κάνουν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα. Κι όμωωωωωως (λέει η σπαστική φωνούλα, που προαναγγέλλει το λόγο ύπαρξης ολόκληρου του κατεβατού που θα ακολουθήσει): η σεμνότητα, μάλλον παραείναι υποεκτιμημένη στο σχετικό τομέα. Και ποιος το λέει αυτό; Μα οι ίδιοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δηλαδή οι άνδρες!
Σε έρευνα της βελγικής σεξολογικής εταιρίας, που εδρεύει στη Γάνδη, παρουσιάστηκαν ενώπιον 175 ανδρών μεταξύ 25 και 35 ετών (ήτοι, σχετικά ώριμων ή στην αρχική φάση της ωριμότητας τους) πέντε διαφορετικές κοπέλες, με διαφορετική εμφάνιση και ντύσιμο, από το ακραία προκλητικό, μέχρι και το εντελώς μαζεμένο, με τις πιο πεταχτές να υπερτερούν σε αναλογία 3 έναντι 2 των άλλων. Και η ερώτηση μία και μόνη: με ποια από αυτές θα επέλεγες να περάσεις μία ερωτική βραδιά, όπου αυτή θα είχε το πάνω χέρι; Ε, η απάντηση ήταν κόλαφος! Το 68% επέλεξε μία από τις δύο σεμνές κοπέλες, το 23% κινήθηκε στα μονοπάτια του προχωρημένου, ενώ το υπόλοιπο 9% απέρριψε όλες τις επιλογές (το αφήνουμε στην άκρη και προχωράμε).
Όταν αμέσως, αυτοί οι 7 στους 10 ερωτήθηκαν ποιο είναι ακριβώς το χαρακτηριστικό, με μία λέξη, πάνω στις κοπέλες που τους οδήγησε να τις επιλέξουν, σχεδόν στο σύνολο τους, χρησιμοποίησαν τη λέξη «σεμνότητα» ή παραλλαγές αυτής: ντροπαλοσύνη, διακριτικότητα, ηρεμία. Και (έρχεται το τελικό χτύπημα) όταν τους ζητήθηκε η περαιτέρω εξειδίκευση και σε επίπεδο σεξουαλικής πράξης, ιδού ορισμένες από τις εξηγήσεις:
  • Οι πιο μαζεμένες είναι αυτές που μεταμορφώνονται στο κρεβάτι (άρα, ποντάρουν στο στοιχείο της έκπληξης, λέω εγώ…)
  • Θα είναι πιο τρυφερές μαζί μου (χμμμμμ…)
  • Θα είναι πιο ταπεινές και άρα ευάλωτες (εδώ κάπου οδηγείται το πράγμα, τις θέλουν πειθήνιες για έλεγχο, έστω κι αν οι κανόνες είναι αυστηροί….)
  • Θέλω να δοκιμάσω και κάτι το διαφορετικό (και εμπλουτισμός εμπειριών λοιπόν…)
  • Είμαι περίεργος να δω πώς θα λειτουργήσει (άρα, βαρέθηκαν τα προβλέψιμα και αναμενόμενα…)
  • Βαρέθηκα να είμαι εγώ ο οδηγός (μπίνγκο!)
Όπως διαπιστώνεις, οι εξηγήσεις ποικίλουν, από καθαρά λόγους περιέργειας, έως ωφελιμιστικά κριτήρια της κατώτατης υποστάθμης. Κι όμως, το αποτέλεσμα παραμένει: η προκλητικότητα και η προχωρημένη εμφάνιση και attitude δεν πουλάνε πια. Και ιδίως σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς… Οι χαμηλοί τόνοι μοιάζουν να παίρνουν το αίμα τους πίσω, και να τρώνε κατεψυγμένο το πιάτο της εκδίκησης, έτοιμοι να δικαιώσουν τους υποστηρικτές τους. Και τα αγόρια είναι πανέτοιμα να διαπιστώσουν αν έκαναν τη σωστή επιλογή.
Για αυτό, πέτα το προκλητικό φόρεμα μέχρι τον αφαλό, βάλε το πιο κλειστό σου πουκάμισο, τα γυαλιά μυωπίας σου, και μία σχολική ποδιά δεν θα ήταν άσχημη, και δείξε όσο πιο αθώα και άβγαλτη μπορείς να φανταστείς. Έτσι, θα ανατρέψεις και το στερεότυπο του άνδρα που μόνο για τις τσ@@@ες ενδιαφέρεται και γυρίζει να κοιτάξει, και θα σου αποδειχθεί ότι το χαμηλωμένο βλέμμα είναι αυτό που μετράει. Και που καλείται να σε βγάλει ασπροσπρόσωπη την κρίσιμη ώρα βεβαίως, αποδεικνύοντας στον τυχερό ότι δεν έκανε καθόλου λάθος στην επιλογή του. Η πρόκληση είναι καθαρά δική σου. Τι λες, θα την κερδίσεις;

http://www.tuned.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger