Κοστίζει περίπου 1,00 ευρώ το κιλό και φτιάχνετε από γάλα γαϊδουριού!
Ο γευσιγνώστης Robert Hardman δηλώνει πως ποτέ δε θα έδινε τόσα λεφτά για κάτι που δεν αξίζει και πως αυτό το τυρί έχει χαρακτήρα, βάθος, έχει πολύ λιγότερο λίπος από τα υπόλοιπα τυριά και μάλιστα έχει και φαρμακευτικές ιδιότητες.
Οι παραγωγοί πάντως λένε πως είναι πολύ δύσκολο να ησυχάσεις μία γαϊδούρα για να την αρμέξεις. Μάλλον γι'αυτό είναι τόσο ακριβό!
kamikaze.gr
0 σχόλια:
Speak up your mind
Tell us what you're thinking... !