E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πωλείται κροκόδειλος – φύλακας

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012



Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να κρατήσουν μακριά από το σπίτι τους, τους ανεπιθύμητους, βάζουν συναγερμό ή αγοράζουν σκύλο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που φτάνουν στην υπερβολή, προστατεύοντας την οικογενειακή εστία με ένα εντελώς ανορθόδοξο σύστημα ασφαλείας.
Ο Τζούγκουλαρ, ένας κροκόδειλος του αλμυρού νερού, μήκους 1,5 μέτρου, είναι εγγυημένα το καλύτερο αντικλεπτικό σύστημα στον κόσμο, σύμφωνα με την Τρέισι Σάντστορμ, η οποία τον πουλά για φύλακα, σε όποιον ενδιαφέρεται, στην συμφέρουσα τιμή των περίπου 1100 ευρώ.
Όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια του Τζούγκουλαρ, μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, «οι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού είναι οι καλύτεροι φύλακες. Είναι απίθανο να μπουν ληστές αν έχετε έναν τέτοιο, αλλά βλέπουν σαν γεύμα οποιοδήποτε άλλο ζώο μοιράζεται την αυλή σας μαζί τους».
Η ίδια πρόσθεσε ότι η φροντίδα του κροκόδειλου είναι αρκετά απαιτητική, ενώ όποιος τον αγοράσει θα πρέπει να διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα και αρκετό χώρο, καθώς ο Τζούγκουλαρ όταν μεγαλώσει θα φτάσει σε μήκος τα 5,5 μέτρα. Ωστόσο, τονίζει ότι όλα αυτά αξίζουν και με το παραπάνω, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις ποτέ ξανά για τους επίδοξους ληστές.
Τέλος, ανέφερε ότι οι αγαπημένες του λιχουδιές είναι κοτόπουλο, ψάρι και... νεκρά ποντίκια.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger