E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012


Διαβάζοντας αυτά που είπε στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ο πρόεδρος και πρωθυπουργός της χώρας, δεν μπορώ να μην επισημάνω ορισμένα από αυτά που είπε.
Δεν θα αφήσει λέει την χώρα να καταστραφεί, γιατί εκεί που φτάσαμε δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, όπως επεσήμανε και ο άλλος συνεταίρος ο Βενιζέλος, ο ΜΕΓΑΣ συνταγματολόγος. Δεν μας λέει όμως ο πρωθυπουργός και ούτε μέχρι τώρα μας είπε κανείς, πως και γιατί φτάσαμε σε αυτό το αδιέξοδο και σε αυτή την εξαθλίωση; Ποιος μας οδήγησε μέχρι εδώ; Πάντα έλεγα και συνεχίζω να υποστηρίζω, ότι μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι τα μέχρι πρότινος δύο μεγάλα κόμματα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα το έκαναν με ΠΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.
Διά της ατόπου απαγωγής που λέγαμε και στο σχολείο, θα προσπαθήσω να αποδείξω, ότι  λένε μπούρδες και ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του και οι όμοιοί του.
Άς τους δώσω λοιπόν και εγώ συγχωροχάρτι στην συνείδησή μου και ας τους απαλλάξω από την ευθύνη του ότι όπως ισχυρίζομαι μας έφτασαν στην εξαθλίωση με πλήρη την συνείδησή τους. Δεν μπορεί όμως κανείς να πει ότι δεν μας έφτασαν το λιγότερο, λόγω κακής διαχείρισης, άλλωστε αυτό το λένε και οι ίδιοι.
Έρχομαι λοιπόν τώρα και ερωτώ: Πως είναι δυνατόν να εμπιστευθώ σε αυτούς που κακοδιαχειρίστηκαν τα δημοσιονομικά αυτής της χώρας τόσα χρόνια, να τα διαχειριστούν τώρα με σύνεση και αδιάφθορα;;;;;;;;  Όταν μάλιστα από ότι φάνηκε σε αυτά τα τρία τελευταία χρόνια, συνεχίζουν να διαχειρίζονται με τρόπο που μας οδηγεί σε αδιέξοδα και σε απελπιστικές ενέργειες εκ μέρους των πολιτών και ότι έχει σχέση με την ανάπτυξη και την ανακούφιση του λαού αυτής της χώρας. Σε ένα παιδί 15 χρόνων αν ρωτήσουμε, θα μας πει, ότι δεν είναι δυνατόν να ανακάμψουμε, όταν συνεχώς κόβονται μισθοί και συντάξεις, όταν κλείνουν η μία μετά την άλλη οι επιχειρήσεις, όταν οι άνεργοι συνεχώς αυξάνονται, (που πολύ απλά σημαίνει, ότι μειώνονται τα έσοδα των ταμείων, σε αντίθεση με την αύξηση των εξόδων, λόγω επιδομάτων ανεργίας κ.λπ.)
Έρχεται λοιπόν και μας λέει ο κ. Σαμαράς, ότι παλεύει για να πάρει και μεγαλύτερη δόση από τα 31,5 δις και ότι από τα λεφτά αυτά μόνο ένα 10% θα πάει στους δανειστές μας, ενώ είναι γνωστό, από ότι λένε οι αναλυτές και οι γνωρίζοντες τα πράγματα, ότι από τα 31,5 δις, τα 31,4 θα φύγουν για τις υποχρεώσεις μας, (τόκοι, τοκοχρεολύσια κ.λπ. 25 δις περίπου στις τράπεζες, που πάλι εμείς ο λαός τα χρεωνόμαστε για να τα εξοφλήσουμε και τελικά μένει ένα ποσό της τάξεως των 100 εκατομμυρίων για την υποτιθέμενη ανάπτυξη κ.λπ.).
Ήθελα να ήξερα ποιον κοροϊδεύουν, μόνον τους ηλίθιους και αυτούς που έχουν συμφέροντα από αυτήν την κατάσταση. Ο σημερινός πρωθυπουργός, σαν αντιπολίτευση πριν ένα χρόνο, έλεγε τα εντελώς αντίθετα και κατέκρινε την κυβέρνηση του προδότη ΓΑΠ, ότι με την φορομπηχτική πολιτική και τις μειώσεις των μισθών και συντάξεων, οδηγεί την χώρα στην καταστροφή και τώρα κάνει τα χειρότερα και τα εντελώς αντίθετα και από αυτά που υποσχόταν προεκλογικά. Τον κάλεσαν όμως οι προστάτες του στην Ευρώπη τότε και του έταξαν να τον υποστηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές για να τις κερδίσει και να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, (κάτι που διακαώς το επιθυμούσε), αρκεί να τους έκανε τα χατίρια για το ξεπούλημα της χώρας που οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί. Και κράτησαν την υπόσχεσή τους. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το πόσο ενεπλάκησαν προεκλογικά με τις απειλές και τους εκβιασμούς τους στα εσωτερικά μας, πράγμα που ποτέ δεν είχε γίνει στο παρελθόν.
Πως να σε πιστέψω κ. πρωθυπουργέ, ότι αυτές θα είναι οι τελευταίες περικοπές, αυτά μας τα είχες ξαναπεί και εσύ και οι συνεταίροι σου, αλλά δεν τηρήσατε τις υποσχέσεις σας!
Όσο συνεχίζεται αυτή η τακτική και όσο συνεχίζουν να μας κυβερνάνε οι μνημονιακές δυνάμεις, όχι μόνο δεν θα δούμε άσπρη μέρα, αλλά θα οδηγούμαστε από το κακό στο χειρότερο μέχρι τελικής πτώσεως. Και οι ίδιοι το ξέρουν, αλλά κατάφεραν και μπήκαν σε μία δύνη, αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη, που και να θέλουν τώρα είναι σχεδόν αδύνατο, αυτοί οι ίδιοι, να σηκώσουν κεφάλι και να τους στείλουν  στο διάολο, τρόικα και ΔΝΤ, γιατί αυτό τους αξίζει. Στο τέλος όμως θα στείλουμε εμείς ο λαός και τους μεν και τους δε.
Είναι πάρα πολλά αυτά που συνθέτουν την ακαταλληλότητα του κ. Σαμαρά για την θέση που κατέχει, αλλά και του υπουργού του επί των οικονομικών κ. Στουρνάρα, που και αυτός είναι μέλος της λέσχης Μπίντελμπερκ, η οποία είναι γνωστό ότι επιδιώκει τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας. Ήθελα να ήξερα, είναι τυχαίο, ότι όλοι σχεδόν που χρημάτισαν υπουργοί των οικονομικών στην Ελλάδα, είναι μέλη αυτής της καταραμένης λέσχης;
Τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω, ότι αυτά που πέτυχαν μέχρι σήμερα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τι πέτυχαν την καταστροφή και την εξαθλίωση της χώρας και του λαού της, το πέτυχαν με εκβιασμούς και απειλές, ότι θα μας διώξουν από το ευρώ, θα είμαστε απομονωμένοι, ότι δεν θα πάρουμε την δόση, άρα θα πεινάσουμε, θα κρυώσουμε κ.λπ. κ.λπ.  όλα αυτά είναι μπούρδες, γιατί πρώτον δεν μπορούν να μας διώξουν από το ευρώ, ακόμη και μόνοι μας αν αποφασίσουμε να φύγουμε δεν θα μας αφήσουν και όλοι το ξέρουμε το γιατί και δεν θα πεινάσουμε περισσότερο από ότι πεινάμε σήμερα, γιατί πάρα πολύ λίγα από τις δόσεις φτάνουν στο δημόσιο ταμείο και αυτά μπορούν να αναπληρωθούν από την καλή διαχείριση στις δημόσιες δαπάνες και όχι να αγοράζει καινούργια έπιπλα ο κ. Βουλγαράκης για το γραφείο του χρεώνοντας το δημόσιο ταμείο, αλλά και κάθε υπουργός όταν αναλαμβάνει, κάνει ανακαίνιση στα γραφείο του κ.λπ. κ.λπ.
Και αυτά τα μέτρα αν περάσουν θα περάσουν επειδή πολλοί από τους βουλευτές θα εκβιασθούν, άλλοι φοβούνται μη χάσουν την καρέκλα τους και κάποιοι άλλοι πιθανόν να έχουν και άλλα συμφέροντα.
Αυτά για τον πρωθυπουργό μας τον Αντωνάκη τον Σαμαρά, που θα το πω για μια ακόμη φορά, ήταν ο ακαταλληλότερος για την θέση του πρωθυπουργού, μετά τον προδότη ΓΑΠ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΓΟΣ
Marthabräustr. 8
82256 Fürstenfeldbruck
Deutschland
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger