E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στεφανοπουλος: «Για πολλα χρονια εκανα ερωτα επι πληρωμη»

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Οι άγουροι έρωτες του «μοναχικού προέδρου» και ο «αηδία» Πικάσο της Γιάννας, στη βιογραφία του

Ενδιαφέρουσες και άγνωστες πτυχές της ζωής του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου αποκαλύπτονται στο βιβλίο της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ "Κωστής Στεφανόπουλος - Ο μοναχικός πρόεδρος", το οποίο παρουσιάστηκε νωρίτερα στην Παλιά Βουλή.

Σε κάποιο σημείο του βιβλίου, που είναι η βιογραφία του κ. Στεφανόπουλου, αναφέρεται και ένα περιστατικό στο σπίτι της Γιάννας Αγγελοπούλου, όπου ήταν καλεσμένος για δείπνο. "Η κυρία Αγγελοπούλου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας κάλεσε για δείπνο στο σπίτι της στο Ψυχικό. Στην είσοδο του σπιτιού είχε ένα μεγάλο πίνακα. "Τι είναι αυτή η αηδία; Δεν μου αρέσει καθόλου..." "Μα είναι Πικάσο κύριε Πρόεδρε...".

Στο βιβλίο, εκτός των άλλων, ο Πρόεδρος αναφέρεται και στα εφηβικά φλερτ του τα οποία δεν ήταν και τόσο επιτυχή: «Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε "κατακούτελα". Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν.

Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής. Ήταν δύσκολο να "βγάλεις" κοπέλα στην επαρχία. Υπήρχε κίνδυνος να την εκθέσεις.

Η συγγραφέας Νίτσα λουλέ ανέφερε κατά την παρουσίαση του βιβλίου ότι «ο Κωστής Στεφανόπουλος σήμερα είναι ένας άλλος άνθρωπος», και εξήγησε, όπως γράφει το ΒΗΜΑ  ότι απολαμβάνει τις απλές καθημερινές του στιγμές.


«Μπαίνει στη πιτσαρία, στέκεται στην ουρά και το μόνο που περιμένει είναι να πάρει απόδειξη. Πιάνει κουβέντα με το λαχειοπώλη. Έμαθε να σερφάρει στο ίντερνετ. Τραγουδά στο καράβι και αν του κάνουν παρατήρηση απαντά ότι δεν κάνει κάτι. Μαθαίνει μπιρίμπα. Λύνει σταυρόλεξα. Πράγματα αυτονόητα για όλους τους πολίτες, αλλά όχι για τον Κωστή Στεφανόπουλο».




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger