E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Στιουαρτ γραφει γραμμα στην κερατωμενη συζυγο- Ο Πατινσον την εγκατελειψε-Αντζελινα, κανε χωρο για την νεα αντροχωριστρα του Χολιγουντ»

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012


«Αντζελίνα, κάνε χώρο για την νέα αντροχωρίστρα του Χόλιγουντ» είναι η πιο συνηθισμένη ατάκα που ακούγεται σχετικά με την Κρίστεν Στιούαρτ μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον 44χρονο παντρεμένο σκηνοθέτη. Η 26χρονη σταρ περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, με τον Πάτινσον να μάζεψε τα πράγματά του και να έφυγε από το σπίτι τους.
«Η Κρίστεν δεν αισθάνθηκε ότι είναι σωστό να συμπεριλάβει την Λίμπερτι (σ.σ. Ρός, το πρώην μοντέλο σύζυγο του σκηνοθέτη) στην δημόσια απολογία της.Αντιθέτως σκοπεύει να κάνει το έντιμο πράγμα και να της γράψει ένα προσωπικό γράμμα που να εκφράζει πόσο μετανιωμένη είναι για τις πράξεις της». Αυτό δήλωσε πηγή στο radaronline. 
H οποία πρόσθεσε «Ήταν τόσο απελπισμένη να σώσει την σχέση της που προτίμησε να επικεντρωθεί πρώτα σε αυτό, αντί για την ζημιά που έκανε στην οικογένεια του Ρούπερτ».
Όπως φαίνεται η Κρίστεν θα έχει όσο χρόνο και χώρο θέλει για να τελειώσει την επιστολή συγνώμης, καθώς ο Πάτινσον -που κανείς δεν ξέρει τι του έχει πει για την παράνομη σχέση της- μάζεψε μια βαλίτσα με τα πράγματα του και έφυγε από το σπίτι που μοιράζονται εδώ και τρία χρόνια.
Το χειρότερο από όλα είναι η είδηση που θέλει την Κρίστεν να έβγαλε βόλτα για παγωτά τα δυο παιδιά του σκηνοθέτη πριν λίγες εβδομάδες, την ίδια ώρα που τα είχε με τον πατέρα τους. Αυτό είναι κάτι που η κερατωμένη σύζυγος δυσκολεύται να χωνέψει. Όσα γράμματα και αν της γράψει η Κρίστεν.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger