E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μενουνος-Γκιμπσον σε σουπερ σεξι χορο!

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012


Όχι μόνο κατάφερε ο Μελ Γκίμπσον να μπει στο prive πάρτι γενεθλίων της Ελληνοαμερικάνιδας παρουσιάστριας, αλλά κατέληξε να χορεύει μαζί της τον πιο σέξι χορό της βραδιάς.
«Δεν έβαλα κώλο κάτω. Χόρεψα όλο το βράδυ. Τραγούδησα όλο το βράδυ. Πέρασα επικά. Ώρα για ύπνο». Αυτό είναι το tweet της 34χρονης σταρ που περιγράφει γλαφυρά πόσο μεγάλη επιτυχία ήταν το Χαβανέζικο πάρτι που διοργάνωσε στο σπίτι της στο Encino.
Ακόμη και αν στην αρχή οι καλεσμένοι στράβωσαν όταν είδαν να εμφανίζεται από το πουθενά ο 56χρονος πάλαι ποτέ σταρ του Φονικού Όπλου. Φυσικά ακάλεστος. Και πρόχειρα ντυμένος.
Η Μενούνος, ως σωστή οικοδεσπότης, τον υποδέχθηκε εγκάρδια και φρόντισε να του δώσει εξίσου προσοχή -και να βγει φωτογραφία μαζί του- όπως έκανε με τους υπόλοιπους εξωτικούς καλεσμένους της. Δηλαδή ένα πίθηκο, ένα φίδι, ένα παπαγάλο και τον Ντόναλντ Τραμπ.
Το τέλος της βραδιάς βρήκε τους δυο τους να χορεύουν σέξι χορό στην μέση της πίστας, με την Μαριά να έχει τυλιγμένα τα γυμνασμένα πόδια της γύρω από την μέση του.

http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger