E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"2012" βαδίζοντας προς το τέλος του

Κυριακή 27 Μαΐου 2012


Προχωρώντας στο 2012 που κοντεύει να τελειώσει το πρώτο του μισό, στρέφουμε την προσοχή μας στα συμβαίνοντα συνεχώς γύρω μας και παρατηρούμε ότι υπάρχουν διαρκείς και ισχυρότατες ενδείξεις ότι κάτι σημαντικό και πρωτόγνωρο συντελείται, αγνώστων λοιπών χαρακτηριστικών ή επιπτώσεων. Πέραν του αναμενομένου αστρονομικού γεγονότος που είναι αδιαμφισβήτητο, δεν υπάρχει τίποτα στις παγκόσμιες καταγραφές λόγω της σπανιότητάς του και της εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας της περιόδου επανάληψής του. 


Ένα τέτοιο γεγονός έχει επισύρει την προσοχή ενός μεγάλου αριθμού συμπαντικών ή για να ακριβολογήσω εξωπλανητικών παρατηρητών που έχουν μαζευτεί για την παρατήρησή του. Τα 25960 χρόνια και με κοσμικά κριτήρια είναι κάποιος αριθμός υπολογίσιμος. 

Δεδομένο λοιπόν το γεγονός, δεδομένες και οι ισχυρές ενδείξεις δεν μένει παρά να δούμε αν θα υπάρχουν επιπτώσεις. Εδώ έχουμε κάποιες περίεργα διαμορφωμένες καταστάσεις. Υπάρχει μια μερίδα που επιθυμεί και ελπίζει κάτι ευχάριστο να συμβεί, ας πούμε γενικής αποδοχής και επιθυμίας. Υπάρχει η μερίδα των καταστροφολόγων που προφητεύουν τα μύρια όσα, με τραγικές επιπτώσεις παντού όπου υπάρχει ζωή, με πιθανά (πάντοτε οποιαδήποτε στιγμή είναι δυνατόν να συμβεί κάποια βιβλική καταστροφή) και απίθανα σενάρια. 
Τέλος υπάρχει η μερίδα των προφητών που με διάφορους τρόπους έχουν το ταλέντο να αναπροσαρμόζουν παλιές δοξασίες-προφητείες σε μέτρα σύγχρονα και να τις παρουσιάζουν με φοβερή πειστικότητα σαν τετελεσμένα γεγονότα. Σε αυτούς όπως είναι επόμενο να συνυπολογίσουμε και τις λεγόμενες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όλες εσχατολογικού περιεχομένου. Ίσως η κατάταξη δεν είναι σωστή αλλά σε αυτούς τους τελευταίους θα πρέπει να συνυπολογίσουμε κάποιους με λίγο αρρωστημένο εγκέφαλο, κατά κανόνα λογοκλόπους, τόσο ...; ...; ωραίοι άνθρωποι, γεγονός που το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό. Κωφεύοντες σε διαμαρτυρίες των νομίμων κατόχων ή μάλλον των δημιουργών(των λόγων). Αυτό που λέγεται πνευματική ιδιοκτησία δεν τους αγγίζει, την δουλειά τους να κάνουν. 

Αυτή η τελευταία κατηγορία παρουσιάζει μια ακατάσχετη μυθοπλασία και ανάλογα με την δυναμικότητα του εγκεφάλου της (αντιστρόφως ανάλογη) αυτοδιορίζεται σε ενσαρκώσεις διαφόρων προσωπικοτήτων των προγόνων μας σε μέλη σημαίνοντα της ομάδας «Ε» και άλλα. Είναι δηλαδή (κατά την γνώμη τους προνομιούχοι) και συμπεριφέρονται έτσι!!!! 


Αυτά όλα που έγραψα ήταν το πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε όλοι. Στην συνέχεια μπορώ να εκφράσω τις απόψεις μου (και μόνον) επειδή πολλές φορές είμαστε υπεραισιόδοξοι και μας αρέσει κάποια κατάσταση η οποία μπορεί ή μάλλον ευχόμαστε να συμβεί και την καλλιεργούμε στο μυαλό μας με τόση ζέση που κάποιες φορές την πιστεύουμε σαν πραγματικότητα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί...«ευσεβής πόθος». Όλο το σκηνικό αλλού είναι δικαιολογημένο αλλού απέχει από την πραγματικότητα. Εκείνο που κρίνει τις καταστάσεις είναι η χρονική του υλοποίηση. 
Αυτή είναι η Λυδία λίθος. Για ευνόητους λόγους δεν είναι δυνατόν να υπάρξει πληροφόρηση εκ των προτέρων. Έτσι θα πρέπει να συμμορφωθούμε με μια τακτική υπομονής και να μην προστρέχουμε σε διάφορους επικοινωνιακούς για να βρίσκουμε διάφορες τακτικές που μας προσφέρουν μια κάποια ευχαρίστηση, μέσα στο γενικό κλίμα της αβεβαιότητας που επικρατεί και προπάντων να μην τοποθετούμε χρονικά όρια και ειδικά ημερομηνίας, για την πραγματοποίηση κάποιου γεγονότος το οποίο δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά ερμηνεύουμε ίσως από υπερβάλλοντα ζήλο, ΄


Ενα αστρονομικό γεγονός με ενδεχόμενα αυθαίρετα συμπεράσματα και υποθέσεις οι οποίες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν στην επιθυμητή μας ημερομηνοχρονολογία, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι η ενδεχόμενη απογοήτευσή μας και η πτώση του ηθικού μας, που είναι κάποιο τελευταίο οχυρό μας ενάντια στις επιθέσεις που δεχόμαστε από τις αρνητικές δυνάμεις. ΄Ισως οι ημερομηνίες νά έχουν δοθεί επίτηδες, ακριβώς γιά νά αποτελειώσουν τους εναπομείναντες ψυχικά και πνευματικά αφυπνισμένους. Γι` αυτό χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνιση... και όχι έξαλλοι και πανηγυρικοί ενθουσιασμοί. Σύνεση και προσοχή ...;. Πρυτανεύει η επιβίωση μας. Δεν φθάσαμε ως εδώ τυχαία.

http://www.apocalypsejohn.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger