E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"Ο Νίνο χώνει μπινελίκια, καταριέται τα Θεία, έχει γραμμένο το τραγούδι και τα βάζει με όσους πηγαίνουν στο μαγαζί που εμφανίζεται"! Ποιος "θάβει" τον τραγουδιστή;

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012


Η εφημερίδα News με ένα άρθρο της ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα και τον τρόπο που κινείται ο Νίνο, σύμφωνα πάντα με τη δική της άποψη.
Χαρακτηριστικά στο άρθρο λέει ανάμεσα σε άλλα: "[...] Τα βάζει και με όσους-και κυρίως όσες- έρχονται να τον δουν στο κέντρο όπου εμφανίζεται: "Μ'αρέσει που έρχονται "κυρίες"-τέλος πάντων. .. Περνάνε φοβερά, τραγουδάνε, χορεύουν και ταυτόχρονα γράφουν τα αντίθετα... Τους λείπει σεξ!". Αλλά ποιος έχασε τον σεβασμό του για να τον βρει ο Νίνο, ο οποίος έχει κατά καιρούς ανοίξει πόλεμο με δημοσιογράφους, συναδέλφους του και γενικά με όποιον μιλάει Ελληνικά. [...] Οι θαμώνες του μαγαζιού που τραγουδάει μένουν άφωνοι όταν στο πρώτο μισάωρο της εμφάνισής του αντί να τραγουδάει χώνει μπινελίκια δεξιά και αριστερά με εκφράσεις και λέξεις που χωράνε πολλά "μπιπ" και καταριέται τα Θεία. Όσο για το τραγούδι το έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του, αφού το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος το βγάζει προτάσσοντας το μικρόφωνο στον κόσμο".

http://www.tuned.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger