E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι πολιτικοι που εκαναν την πιο εξυπνη μπιζνα της ζωης τους

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012


Γιατί να μην κάνουν συνέχεια διακοπές οι αρχηγοί των κομμάτων μας; Γιατί να μην αλωνίζουν όλο το καλοκαίρι Αιγαίο και Ιόνιο και τον χειμώνα τα Σαμονί;

Αφού το παραδάκι που πληρώνεις εσύ- το κορόιδο- ρέει άφθονο. Οι κάνουλες των κρατικών επιχορηγήσεων δεν έχουν σταματημό. Το νέκταρ των εκατομμυρίων ρέει άφθονο. Κάθε χρόνο!
14,1 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο θα μπαίνουν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μπορέσει η αλανιάρα Ρόζα να αγοράσει κάνα σινιέ Αρμάνι και ο Ρούντι Ντόλτσε Καμπάνα. Για τον αρχηγό δεν συζητάμε. Στο δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ θα αλωνίζει τον πλανήτη με χορηγό τον επαναστατημένο συριζαίο-εμείς δεν τους πληρώνουμε; Σύμφωνα με τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ κάθε χρόνο θα μπαίνουν στα ταμεία της Κουμουνδούρου 14,1 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή είναι η επιχορήγηση που δικαιούται.
Πείτε μας πόσες εταιρείες στην Ελλάδα έχουν βρέξει χιονίσει αυτά τα ποσά στα ταμεία τους, χωρίς ρίσκο και χωρίς οι υπάλληλοί τους να έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.
Οι κρατικές επιχορηγήσεις αντιστοιχούν στον αριθμό των ψήφων που πήρε το κάθε κόμμα. Όποιος πάρει πάνω από 1,5% δικαιούται επιχορήγηση!
Ακόμη και ο Τζήμερος με τον Μάνο θα λάβουν 750.000 ευρώ.
Η ΝΔ θα δει να μπαίνουν στα ταμεία της 15,4 εκατ. ευρώ, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει πέσει στα 7,5 εκατ. ευρώ ενώ πριν τρία χρόνια έπαιρνε 21,75 εκατ. ευρώ το χρόνο.
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ
Την πιο έξυπνη μπίζνα της ζωής τους έκαναν οι Καμμένος, Μιχαλολιάκος και Κουβέλης. 

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων με ένα κόμμα με μόλις 4 μήνες ζωής θα δει να μπαίνουν στα ταμεία της Συγγρού 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Μιλάμε για πολλά λεφτά. 
Ο Κουβέλης με την ΔΗΜΑΡ κατάφερε το μυθικό ποσό των 3,4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, μια μπίζνα που δεν θα μπορούσε να την κάνει τόσο πετυχημένη ακόμη κι αν ήταν ακριβοπληρωμένος δικηγόρος στη Νέα Υόρκη.
Αφήσαμε τελευταίο τον Μιχαλολιάκο στο κόμμα του οποίου θα μπαίνου 3,7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ώστε να μπορεί να εξοπλίζει τα τάγματα εφόδου με καλογυαλισμένες στολές και τα κατάλληλα αξεσουάρ-εργαλεία δουλειάς.
Φυσικά και το τιμημένο ΚΚΕ, που δεν δίνει αναφορά για τα οικονομικά του, θα λάβει 3,95 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο επιχορήγηση.
Γι αυτό σκοτώνονται όλοι να κάνουν κόμμα. Υπάρχει καλύτερη μπίζνα;


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger