E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Κινεζος υπουργος αμυνας ανησυχει για Γ΄Παγκοσμιο πολεμο

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012


Ο στρατηγός Xu Caihou αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ετρατιωτική Επιτροπή της δήλωσε πως οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις της Κίνας (PLA) πρέπει να ετοιμάζονται για πόλεμο, εννοώντας την προστριβή της χώρας του με την Ιαπωνία για το διαφιλονικούμενο νησιωτικό σύμπλεγμα στην νότια κινεζική θάλασσα.
«Πρέπει να γίνει κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλιστεί ότι ο Στρατός θα είναι έτοιμος να επιτελέσει το καθήκον του στον απόλυτο βαθμό ώστε να διαφυλάξει την εθνική ακεραιότητα της χώρας, τη σταθερότητα και την εδαφική κυριαρχία όποτε καταστεί αναγκαίο από το κόμμα και το λαό», δήλωσε ο Κινέζος στρατηγός σε μια ασυνήθιστη δήλωσή του η οποία διοχετεύτηκε εντέχνως στον κινεζικό Τύπο.
Στη δήλωση αυτή προέβη ο Κινέζος στρατηγός κατά τη διάρκεια επιθεώρησης στρατιωτικών μονάδων στο βόρεια επαρχία της Κίνας Shanxi.
Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στο defencenet.gr ο Κινέζος υπουργός Αμύνης που ανησυχεί για ένα Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, κάτι που εκμυστηρεύτηκε στον Ινδό ομόλογό του όταν βρέθηκε στην Ινδία σε ένα ταξίδι έκπληξη; 
http://www.newsbomb.gr/prionokordela

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger