E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 18 Ιουνιου 2012

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, δες σήμερα πιο προνοητικά κάτι, που προς το παρόν σε ξενίζει, γιατί σε προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σου τομέα. Η παρουσία σου θα γίνεται έντονα αισθητή σήμερα, με αποτέλεσμα να κάνεις εντύπωση και να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Κριός. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε καλά και οι δύο. Κουβέντες που αφορούν στο σπίτι ή στα παιδιά ευνοούνται και θα σε κάνουν να δεις να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Οι αδέσμευτοι, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, που είναι ερωτευμένο μαζί σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, οι υποχρεώσεις που έχεις στα επαγγελματικά σου είναι πάρα πολλές και σε αγχώνουν. Μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου, αν δεν μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν, και αυτοί με την σειρά τους θα σου συμπαρασταθούν. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.




Ταύρος
21/4-20/5

Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Ταύρε. Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις, σου μένει λίγος χρόνος για τη σχέση σου, φίλε Ταύρε. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον άνθρωπό σου, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ και να έρθετε πιο κοντά. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό και σύντομα ο έρωτας θα σου χαμογελάσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, που θα φέρουν καθυστερήσεις στα θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι απαραίτητες.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη, χάρη στη θέση του Άρη στην Παρθένο, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα. Θα ήταν ωφέλιμο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα σε φέρει κοντά στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, και θα σε κάνει να του εξομολογηθείς όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου και αφορούν στη σχέση σας. Η δική του αντιμετώπιση θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Εάν είσαι αδέσμευτος, κάποια πρόταση ενός ατόμου από το παρελθόν, θα σε προβληματίσει και θα σε βάλει σε σκέψεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τις προτάσεις που θα δεχθείς σήμερα, φίλε Δίδυμε, στον επαγγελματικό σου χώρο, καλό θα είναι να τις εξετάσεις πολύ καλά, πριν τις αποδεχτείς. Μικρές παγίδες κρύβονται πίσω από λόγια και ενέργειες των ανταγωνιστών σου, που θα πρέπει να προλάβεις. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς προτάσεις, που αν τις αξιοποιήσεις, θα μπορέσεις να τα βελτιώσεις περισσότερο.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, σε συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σε αγχώσουν. Αν κάποιοι συνάδελφοί σου αντιμετωπίσουν προβλήματα, εσύ φρόντισε να μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να είναι εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι όλα κρέμονται σε μία πολύ λεπτή κλωστή και σίγουρα δεν θέλεις να σπάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σταμάτα να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, και προσπάθησε να αντιληφθείς και την δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έννοιες, έχει και αυτός. Οι αδέσμευτοι, φροντίστε να ρίξετε λίγο τους τόνους απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, την σημερινή ημέρα πρέπει να πάρεις αποφάσεις, που θα είναι δημιουργικές και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες, που μέχρι τώρα αντιμετώπιζες. Η επιλογή που θα κάνεις στους συνεργάτες σου θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα, με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Μπορείς, με ηρεμία και αποφασιστικότητα, να προχωρήσεις δυναμικά και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς, γεγονός που θα σε αναζωογονήσει, ώστε στην συνέχεια να έχεις αποθέματα ενέργειας για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει, δεν πρέπει να σε παρασύρει σε εξάρσεις ενθουσιασμού και έντονων αντιδράσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Λέων, θα μπορέσεις να ισορροπήσεις κάποια θέματα που μέχρι πρότινος σε απασχολούσαν έντονα και σε προβλημάτιζαν. Οι κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα σου χαρίσουν μία άλλη, πιο αισιόδοξη οπτική και θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση που είσαι. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Έτσι, θα συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, οι καταστάσεις είναι καλές. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Η εξέλιξη είναι στο δικό σου χέρι και μόνο. Οικονομικά, ίσως προκύψουν κάποια έξτρα έξοδα, που θα πρέπει άμεσα να καλύψεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, αρκεί να τα προγραμματίσεις σωστά και να τα οργανώσεις κατάλληλα. Συζήτησε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ίσως οι προτάσεις τους να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο, φίλε Παρθένε. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Τουλάχιστον αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε εμψυχώνει και θα είναι η κινητήριος δύναμη που έχεις ανάγκη, για να ανταπεξέλθεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση και εικόνα, αν θέλεις να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, δεν πάνε άσχημα, αλλά εσύ θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια ανοιχτά θέματα που έχεις και μετά να κάνεις συζητήσεις γι’ αυτές. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να έχεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, επειδή η εκπλήρωση των στόχων σου είναι πολύ κοντά, πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές, που θα θελήσουν να σου δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι,  φίλε Ζυγέ, στη σχέση σου να μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι και εσύ και αυτός. Εάν αυτήν την περίοδο της ζωής σου δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει, η Σελήνη σήμερα από τους Διδύμους, σε ευνοεί για να γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θα σου πάρει τα μυαλά, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, καλύτερα να κάνεις κάτι περισσότερο μοναχικό σήμερα, καθώς οι συνεργασίες δεν ευνοούνται. Στρώσε μόνος σου το δρόμο για την υλοποίηση των σχεδίων σου και θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν πολύ γρήγορα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων, που θα σου αποδώσουν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου και βγεις εκτός προγράμματος. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Εάν νιώθεις ότι οι σωματικές σου αντοχές σε προδίδουν, φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο και μετά να συνεχίσεις. Οι πλανήτες της ημέρας στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί μερικά πράγματα θα προκαλέσουν τον εκνευρισμό στον άνθρωπο σου και θα δημιουργήσουν άσχημο κλίμα μεταξύ σας. Ίσως είναι καλύτερα να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου για να σκεφτείς αυτά που θέλεις. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα το βράδυ σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, προχώρησε σήμερα με οδηγό την λογική και τα προβλήματα που υπάρχουν θα βρουν την λύση τους. Έκφρασε ελεύθερα σκέψεις και απόψεις, ακόμη κι αν οι συνεργάτες σου φαίνεται πως διαφωνούν μαζί σου. Προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σου, γιατί πολύ εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού.




Τοξότης
23/11-21/12

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη, αγαπητέ Τοξότη, και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σεξουαλικότητα και ερωτισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Εκμεταλλεύσου αυτό το ερωτικό κλίμα στο έπακρο, για να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μην διστάσετε να δεχτείτε μια πρόταση που θα σας γίνει από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ίσως τελικά να είναι αυτό που ζητάτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, έχεις πολύ άγχος και θέλεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα, ώστε να είσαι συνεπής στην διευθέτηση τους. Στα οικονομικά, φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η οικογένειά σου έχει ανάγκη την παρουσία σου, γι’ αυτό φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις μαζί της και μην την παραμελείς άλλο…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, η καλή διάθεση που θα έχεις θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ, φίλε Αιγόκερε, που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου για να ελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και έχεις τελικά αντίθετα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα μείνε σταθερός στο πρόγραμμά σου και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Η διάθεση σου θα είναι σε καλά επίπεδα και η κατανόηση και συμπαράσταση που θα λάβεις από τους συνεργάτες σου, θα σε χαροποιήσουν. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκύψουν κάποια θέματα, που δεν θα μπορέσεις να τα ελέγξεις απόλυτα και θα χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Αν φροντίσεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και συνεχίσεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου όπως ακριβώς το έχεις δρομολογήσει. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα και οι άλλοι θα σου συμπαρασταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, πρόσεχε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, και έχε διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα και υιοθέτησε πιο συνετή συμπεριφορά. Εάν ακόμη δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια στη ζωή σου που να σε συντροφεύει, μην απογοητεύεσαι και δες την θετική πλευρά της κατάστασης! Δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τους φίλους σου και την οικογένεια σου, ιδιαίτερα τώρα που είναι καλοκαίρι!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου θα νιώθεις μεγάλη υπερένταση, αν είσαι Υδροχόος, και θα έχεις έντονο εκνευρισμό, για κάποια θέματα που ακόμη δεν τελειώνουν και εξωγενείς παράγοντες που δημιουργούν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν είναι αναγκαίες αυτό το διάστημα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, από σήμερα και στο εξής φρόντισε να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις μικροπαρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, με συζήτηση και κατανόηση. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η διάθεσή σου θα είναι καλή, αλλά τα πράγματα μάλλον θα έχουν την συνηθισμένη ρουτίνα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, κάποια επαγγελματική σου υποχρέωση ίσως σήμερα να απαιτήσει την δημόσια έκθεσή σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό. Δες την θετική πλευρά του και κάνε γνωριμίες, που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger