E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι 24 Μαΐου. Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012



Ο Ερμής στον Ταύρο από 9-24 Μαΐου, πώς επηρεάζει τα ζώδια; Στην αστρολογία, ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τις επικοινωνίες μας, τον γραπτό και προφορικό λόγο, τις μεταφορές, τις συμφωνίες που πραγματοποιούμε, το εμπόριο, τις σκέψεις και την πνευματικότητα. Από τις 9 - 24 Μαϊου, ο Ερμής θα βρίσκεται στο σταθερό και γήινο ζώδιο του Ταύρου, χαρίζοντας εύνοια στους παραπάνω τομείς στους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους. 
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με τον Ερμή στον Ταύρο θα νιώσουμε όλοι μας την ανάγκη να επικεντρωθούμε στις σταθερές μας αξίες και να εξετάσουμε με τρόπο λογικό και πρακτικό όλες τις προοπτικές που έχουμε μπροστά μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σπείρουμε τους σπόρους νέων ιδεών, πραγματοποιώντας έναν σωστό και σταθερό σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών μας, προκειμένου να καρποφορήσουν αργότερα οι προσπάθειές μας. 
Ωστόσο αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιορίσουμε τον δογματισμό και την πεισματική συμπεριφορά και είναι απαραίτητο για όλους μας να φανούμε πιο διαλλακτικοί και ανοιχτόμυαλοι στην καθημερινότητά μας. 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Την Κυριακή 13 Μαΐου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιεί σύνοδο με τον Ήλιο αλλά και τον Δία που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο. Έτσι λοιπόν οι μέρες 13 και 14 του μηνός, είναι ιδιαίτερα θετικές, τυχερές και αποδοτικές για όλους μας, ιδιαίτερα όμως για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους)!
 
Διάβασε πώς επηρεάζει ο Ερμής από τον Ταύρο το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου:
ΚΡΙΟΣΜε τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου από τις 9-24 Μαΐου, θα θελήσεις να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με τον οικονομικό σου τομέα. Έφτασε η στιγμή να σκεφτείς με σοβαρότητα, συνέπεια και ωριμότητα την εξέλιξη των οικονομικών σου υποθέσεων και να καταλήξεις με ποιον τρόπο πρέπει να κινηθείς προκειμένου να μην βρεθείς ζημιωμένος.Δείξε μεγαλύτερη δεκτικότητα στις προτάσεις και στις συμβουλές που θα ακούσεις αυτό τον καιρό από οικεία σου πρόσωπα, γιατί μέσα από τα λόγια τους μπορεί να βρεις την λύση που αναζητάς. Η περίοδος είναι ιδανική για να σταθεροποιήσεις και το κλίμα στη σχέση σου, δείχνοντας έμπρακτα τα συναισθήματά σου και φανερώνοντας επί της ουσίας τις προθέσεις σου!
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και από τις 9-24 Μαϊου, θα υπάρχει διάχυτη η επιθυμία της συζήτησης, της διαπραγμάτευσης και γιατί όχι η λαχτάρα και ο προγραμματισμός μετακινήσεων που θα σε αναζωογονήσουν. Οι μέρες 13 και 14 Μαΐου, όπου ο Δίας και ο Ήλιος πραγματοποιούν σύνοδο με τον Ερμή στο ζώδιό σου, είναι ιδιαίτερα τυχερές για την επίτευξη στόχων σου. Μία νέα ευκαιρία, μία νέα πρόταση, μία συμφωνία ή η επιτυχημένη έκβαση σε ένα ζήτημα που αφορά σχέσεις και συνεργασίες, θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση. Προσπάθησε μονάχα αυτό το διάστημα να μην αφήσεις το πείσμα και την ανυποχώρητη στάση σου, να σταθούν εμπόδιο στην επιτυχία σου!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φίλε μας Δίδυμε, οι επικοινωνίες σου αλλά και ο τρόπος που θα κινείσαι και θα εκφράζεσαι από τις 9-24 Μαΐου, θα χαρακτηρίζονται από εγκράτεια , μυστικότητα αλλά και περιορισμό. Τις ημέρες που ακολουθούν δεν θα θες να σκορπάς άσκοπα τα λόγια σου, αντιθέτως θα έχεις την ανάγκη για σκέψη και περισυλλογή. Η προτίμησή σου θα είναι να αφιερώσεις εποικοδομητικό χρόνο στον εαυτό σου, για να αφιερωθείς σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν αλλά για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σου. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για έρευνα και αναζήτηση σε όποιον τομέα εσύ επιλέξεις!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από τις 9-24 Μαϊου θα θελήσεις να αποκαταστήσεις το κλίμα στις σχέσεις σου (φιλικές / αισθηματικές), μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο. Αυτή την περίοδο θα έχεις προτάσεις και προσκλήσεις από φίλους, που θα θέλουν να σε «ξεκουνήσουν» από τον αναπαυτικό σου καναπέ, προκειμένου να τους συναντήσεις και να περάσετε μαζί όμορφες στιγμές. Οι μέρες είναι ιδανικές για να δημιουργηθεί μία νέα φιλία, ή για να αποκαταστήσεις μία ήδη υπάρχουσα. Παράλληλα τώρα θα σου δοθεί και η ευκαιρία να ακούσεις τις επιθυμίες και τις απόψεις του συντρόφου σου και να προσπαθήσεις και εσύ από την πλευρά σου να αποκαταστήσεις τυχόν λάθη σου!
 
ΛΕΩΝ: Φίλε μου Λέοντα, μέσα στην κρίσιμη και δύσκολη εποχή που διανύουμε, εσένα αυτό τον καιρό σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις πιο σταθερές συνθήκες στον τομέα της καριέρας σου. Από τις 9-24 Μαΐου, που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα υπάρξουν προτάσεις, συζητήσεις και συμφωνίες στα επαγγελματικά σου, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην πρόοδο και στην εξέλιξή σου. Συναντήσεις, επικοινωνίες και επαγγελματικά σχέδια ή και κάποια μετακίνηση, θα σου δώσουν την δυνατότητα να διαπραγματευτείς και να πετύχεις σε μελλοντική βάση κάποιους στόχους στην καριέρα σου, οι οποίοι θα σου προσφέρουν την σταθερότητα που προσδοκάς!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αγαπημένε μου Παρθένε, ο Ερμής από τις 9 του μήνα κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Μαΐου.   Αυτό το διάστημα θα έχεις την ανάγκη να φιλοσοφήσεις, να σκεφτείς και να θέσεις τα μελλοντικά σου πλάνα. Είναι μία καλή περίοδος για να εφαρμόσεις τις ιδέες σου και για να θέσεις νέους στόχους. Αυτό τον καιρό ευνοείσαι για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή για να ξεκινήσεις κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια τα οποία θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου.
ΖΥΓΟΣ: Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σε βοηθήσει από τις 9-24 Μαϊου να πραγματοποιήσεις διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συμφωνίες με θέματα που αφορούν τράπεζες, δικαστικά, δημόσιο, κληρονομικά ζητήματα ή οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τον σύντροφό / σύζυγό σου! Σε κάθε περίπτωση οι μέρες που ακολουθούν είναι ιδανικές για να βάλεις γερές βάσεις για το μέλλον σου αλλά και για να λάβεις θετικές απαντήσεις για τα οικονομικά σου. Εκτός από τα οικονομικά, ο ερωτικός σου τομέας θα διακρίνεται από φλογερό αισθησιασμό και μέσα από την καλή επικοινωνία, θα βελτιωθεί η ερωτική ζωή με το ταίρι σου!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σου (στον Ταύρο) θα βρίσκεται ο Ερμής από τις 9-24 Μαΐου και θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις το κλίμα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Θα διακρίνεις έντονα από την πλευρά σου, ότι αυτό τον καιρό θα λειτουργείς πιο επιφυλακτικά και συγκρατημένα και δεν θα εκθέτεις με τα λόγια σου τον εαυτό σου. Η επιθυμία σου θα είναι να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα πιο ήρεμο και αρμονικό κλίμα στις σχέσεις σου και θα προσπαθήσεις με υποχωρήσεις και διάλογο να βρεις μία μέση οδό. Ωστόσο τις ημέρες που ακολουθούν, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων, γιατί πολύ απλά θα θέλεις τον χρόνο σου για να σκεφτείς προκειμένου να αποφύγεις τα λάθη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μήπως τον τελευταίο καιρό έχουν μαζευτεί σαν «στοίβα» οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες τόσο στον χώρο της εργασίας σου όσο και στις δουλειές ρουτίνας της καθημερινότητας; Τότε η περίοδος από τις 9-24 του Μάη, είναι ιδανική για την διευθέτηση όλων των εργασιών που δεν είχες ολοκληρώσει και είχες αφήσει στην μέση. Συζητήσεις, επικοινωνίες ή και μετακινήσεις που αφορούν τον τομέα της δουλειάς σου και τις οποίες είχες αφήσει σε εκκρεμότητα, θα χρειαστεί αυτό τον καιρό να τα βάλεις στο πρόγραμμά σου. Προσπάθησε αυτό το διάστημα τα λόγια σου, γιατί πολλές φορές μπορεί να μιλήσεις σκληρά και απόλυτα στα άτομα που αγαπάς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε μας Αιγόκερε, ο Ερμής από τις 9-24 Μαΐου, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της εκφραστικότητας. Η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στα καλύτερά της, με λίγα αλλά σταράτα λόγια θα γοητεύεις τους πάντες γύρω σου, ενώ θα σου βγαίνει έντονη η επιθυμία για διασκέδαση και καλοπέραση! Στον τομέα του έρωτα, τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι μπορείς να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να πετύχετε ένα πιο ήρεμο και αρμονικό κλίμα ανάμεσά σας. Ένα ανανεωτικό ερωτικό ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτή την περίοδο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ μας Υδροχόε, από τις 9-24 Μαϊου, θα αφιερωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Οι μέρες είναι ιδανικές για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα ή για να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου που έχει υπάρξει μεταξύ σας απομάκρυνση (συναισθηματική ή χιλιομετρική). Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για την διευθέτηση και την σταθεροποίηση ζητημάτων που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον, θα κατορθώσεις αυτό το διάστημα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου με τρόπο πιο επίμονο και σοβαρό στα επαγγελματικά σου!
 
ΙΧΘΥΕΣ: Για σένα Ψαράκι, οι μέρες από 9-24 Μαΐου είναι άκρως ευνοϊκές για την επιτυχημένη εξέλιξη όλων των επικοινωνιών σου. Τώρα πλέον  μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση τις σκέψεις σου, ενώ με επιμονή μπορείς να κατακτήσεις κάποιους σημαντικούς σου στόχους. Ταξίδια, συναντήσεις και συζητήσεις με αδέρφια / ξαδέρφια, νέες συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, είναι ιδιαίτερα θετικές δραστηριότητες αυτό το διάστημα για το ζώδιό σου! 
 
Πηγή: Myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger