E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 14 Μαΐου 2012

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012



Κριός
21/3-20/4

Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, φίλε Κριέ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Άρη, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις άτομα, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλα θα σου λέει ο σύντροφός σου απόψε και εσύ άλλα θα καταλαβαίνεις, αγαπητέ Κριέ. Θα επικρατήσει μία σχετική ασυνεννοησία και δεν θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Η λύση είναι να αποφύγεις κάθε σοβαρή κουβέντα μαζί του. Αν όμως η σημερινή μέρα σε βρίσκει χωρίς κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό βγες έξω από το σπίτι και έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι κριός, θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και πολύ γρήγορα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στη ζωή σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.




Ταύρος
21/4-20/5

Ασχολήσου σήμερα, φίλε Ταύρε, πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες και τις καλές επιρροές της όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ερμή από το ζώδιό σου, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στο σύντροφό σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας, αγαπητέ Ταύρε. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή, με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σε αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπάρχουν και μην κάνεις περιττά έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, η ανασφάλεια θα κυριεύσει τη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα, με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Δίδυμος, προσπάθησε να δώσεις περισσότερη αγάπη στο σύντροφό σου και ξέχνα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις, θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αρνηθείς καμία πρόσκληση για το βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι τώρα καιρός για να τις αναλάβεις. Οι ανώτεροι σου, ίσως σου φορτώσουν επιπλέον ευθύνες από αυτές που ήδη έχεις. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν και φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες σου τις οφειλές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στους Ιχθείς και να σε ευνοεί, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου έχει ήδη ομαλύνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι πια στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο μπροστά τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν σήμερα στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, αρκεί να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου, όσον αφορά στο σύντροφό σου. Η μέρα φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες και στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, μπορείς στη δουλειά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Οι απόψεις και οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες στην αναποφασιστικότητά σου. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα.



Λέων
23/7-23/8

Αυτή είναι μία καλή περίοδος για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα, αγαπητέ Λέων. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο, που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην υποχωρήσεις, πριν εξετάσεις καλά αν πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που θες να πεις στο σύντροφό σου, γιατί η ανυπομονησία σου να τα βγάλεις από μέσα σου, θα σε κάνει να ξεστομίσεις και πράγματα που πολύ πιθανό να τον πληγώσουν. Πρόσεχε λοιπόν τώρα, για να έχεις αργότερα. Οι αδέσμευτοι Λέοντες να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί οι πιθανότητες να συναντήσετε αυτό το βράδυ το άλλο σας μισό, είναι πάρα πολλές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου, όπου συνεχώς προστίθενται έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Πρέπει να σταματήσεις τα νέα ανοίγματα, μέχρι τουλάχιστον να ισορροπήσεις.





Παρθένος
24/8-22/9

Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την ημέρα, φίλε Παρθένε. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και θα ανανεώσουν ιδιαίτερα ευχάριστα το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη την ερωτική ευτυχία και δεν την έχεις βρει, πρέπει να τολμήσεις να εξομολογηθείς τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σου αρέσει και, αν δεις ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, να προσεγγίσεις νέους ερωτικούς στόχους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, γιατί κάποιες παρανοήσεις που θα γίνουν, θα σε αποσπάσουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και απαιτούν λεπτομερή διαχείριση.





Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή η Δευτέρα θα είναι για εσένα μέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν, σε σημείο που θα αρχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, φίλε Ζυγέ. Για να του το ανταποδώσεις, δημιούργησε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και υποδέξου τον με ανοιχτή την αγκαλιά σου και με ερωτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου την παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους, σε κανονική πορεία για τελευταία ημέρα, για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα επιχειρήματα που θα έχεις, για να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές σου, θα εκτιμηθούν και με το παραπάνω από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Ευνοϊκή θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, με τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, να επιτυγχάνονται με μεγάλη ευκολία. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, που μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου, και μετά να ασχοληθείς απερίσπαστος με το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει, φίλε Σκορπιέ, και ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την προσωπικότητά σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και ζήτα του να σου ικανοποιήσει ότι τραβάει η ψυχή σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε προσκλήσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις θυσιάσετε στον βωμό του εγωισμού σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, βάλε ένα σωστό και εφικτό πρόγραμμα και ασχολήσου ενεργά με τις βαρετές ευθύνες του επαγγέλματός σου. Ταυτόχρονα, θα καταφέρεις να κάνεις μία εποικοδομητική κουβέντα για την πορεία των οικονομικών σου, που παραμένουν πιο στάσιμα από ποτέ.




Τοξότης
23/11-21/12

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κάνεις αρκετή υπομονή, για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, αλλά και ο ρομαντισμός, θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο αυτήν την Δευτέρα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες, που αφορούν στην καθημερινότητά σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφό σου. Για εσένα που είσαι στο ψάξιμο, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει σήμερα μεγάλη χαρά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε πολλά προβλήματα που έχεις στη δουλειά σου. Στα οικονομικά, η μέρα θα έχει αρκετά έξοδα, γι’ αυτό πρέπει επειγόντως να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες και να φροντίσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Εύνοια σε περιμένει αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητά σου για να δρομολογήσεις τους στόχους σου, είτε αυτοί αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν, φίλε Αιγόκερε, αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο σύντροφό σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Εσύ που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο και, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τους Διδύμους, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, αν είσαι Αιγόκερως, γιατί διανύεις μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα φέρουν καλές εξελίξεις για εσένα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν να προσέχεις αρκετά, ώστε να μην χάσεις το λογαριασμό.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Υδροχόε. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις στο σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις, γιατί πολύ γρήγορα θα έρθεις σε σύγκρουση μαζί του και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς και θα ανανεώσει την διάθεση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Ίσως μάλιστα να τα καταφέρεις, αν δεχτείς την βοήθεια που οι συνεργάτες σου θα σου δώσουν απλόχερα. Στα οικονομικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.




Ιχθείς
20/2,20/3

Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ιχθύ. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ημέρας και δεν θα σου επιτρέψουν να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις, που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πας ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στο σύντροφό σου γρήγορα, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από την ένταση και την ενέργεια μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Στα οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα που δεν τα περίμενες και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger