E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 18 Απριλίου 2013

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Αυτήν η Πέμπτη θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για σένα, φίλε Κριέ. Φυσικά, θα πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, ώστε να μην αγχωθείς και να ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις σου χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις κρυφές πτυχές που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και τι ζητάνε πραγματικά από σένα, με αποτέλεσμα να προστατεύεις καλύτερα τα συμφέροντά σου, αλλά και να εξασφαλίζεις την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μερικές φορές νιώθεις ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει τον σύντροφό σου, αγαπητέ Κριέ, γι’ αυτό καλό είναι να αλλάξεις στάση και να του εκδηλώσεις τις ανησυχίες αλλά και την αγάπη σου, ώστε να ξέρει και εκείνος πως είναι πραγματικά η κατάσταση και να μη φτιάχνει διάφορα αρνητικά σενάρια… Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, προσπάθησε να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν και μετά να αναζητήσεις το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να δρομολογήσεις με επιτυχία τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Στα οικονομικά σου όμως, απόφυγε τα περιττά έξοδα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει από τον προϋπολογισμό σου και σε λίγο θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, μην επιτρέψεις σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει σήμερα από την πορεία σου, που έχεις τόσο επίπονα προγραμματίσει. Ακολούθησε την κρίση σου και πάρε τις αποφάσεις σου με γνώμονα την λογική σου και όχι τις συμβουλές που σου δίνουν οι οικείοι σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους ποιο είναι το καλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχουν γίνει κάποια λάθη στη σχέση σου, που πρέπει να τα διορθώσεις άμεσα, αν είσαι Ταύρος. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει. Εσύ που ακόμη παλεύεις με την μοναξιά μην το βάζεις κάτω, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, μπορείς να σαγηνεύσεις και να… αποπλανήσεις όποιον βάλεις στο μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η έντονη κοινωνική ζωή θα ανεβάσει σήμερα κατακόρυφα τα έξοδά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και αυτό θα έχει άμεση συνέπεια στην τσέπη σου. Πρόσεξε λοιπόν περισσότερο, για να έχεις και στο μέλλον, και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες. Ο Άρης από τον Ταύρο γίνεται σύμμαχος σου και αυτή την εύνοια θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς, ώστε να κάνεις τώρα τα πολυπόθητα ανοίγματα στη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα, αν είσαι Δίδυμος. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάνε τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου. Μία καλή ιδέα είναι να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας και να βρεθείτε κάπου ρομαντικά οι δύο σας. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, μην τα βάφεις μαύρα και μην κλείνεσαι σπίτι σου, γιατί έτσι επιδεινώνεις την κατάσταση. Βγες έξω και διασκέδασε όσο περισσότερο μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, φίλε Δίδυμε. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για τα καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Οι ιδέες σου αυτήν περίοδο είναι ιδιαίτερα έξυπνες και ευφάνταστες, και δίνουν λύσεις σε προβλήματα που έχουν μείνει εδώ και καιρό στάσιμα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, φίλε Καρκίνε, αλλά αυτό δεν πρέπει να σου χαλάει τη διάθεση. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις την κατάσταση προς την κατεύθυνση που θέλεις. Αυτή η Πέμπτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αγαπητέ Καρκίνε. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσετε τα κοινά σας προβλήματα, ώστε να έρθει και πάλι η ηρεμία στη σχέση σας. Και εσύ που ακόμη μιλάς ακόμη με την μοναξιά, συνέχισε να βγαίνεις και να διασκεδάζεις με τους φίλους σου. Το σύμπαν θα φέρει στο διάβα σου το άτομο που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε να μην φορτίζεσαι στη δουλειά σου και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Ωστόσο, θα καταφέρεις να βρεις πηγές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Λέων
23/7-23/8

Η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, αγαπητέ Λέων, σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση και πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και ευπροσάρμοστος, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς κι αυτό θα σου δημιουργήσει αρκετά νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, να κοντρολάρεις όσο περισσότερο μπορείς τις αντιδράσεις σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Λέων. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, για να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη είσαι ελεύθερος μην χάνεις το κουράγιο σου, γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον στη ζωή σου και όλες οι στεναχώριες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα, θα δώσουν τη θέση τους στις συναισθηματικές χαρές που θα έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, φίλε Λέων, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις. Θα τα καταφέρεις όλα με πολύ επιτυχία, αν είσαι συγκεντρωμένος και λογικός στην συμπεριφορά σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.



Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να κάνεις μία ανασκόπηση στις επιθυμίες σου και να τις προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα της ζωής σου, ώστε να καταφέρεις να τις πραγματοποιήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις, και ξανασκέψου τις εναλλακτικές που έχεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις, που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Παρθένος, θα συμβούν κάποια πράγματα στη σχέση σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να λυθεί κάθε παρεξήγηση. Μην αφήσεις την ασάφεια να δημιουργεί κενά μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Παρθένοι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε τόσο έντονο ερωτισμό και γοητεία, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ένα μικρό άγχος είναι αναπόφευκτο σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, και θα σε κάνει να νιώσεις λίγο μετέωρος. Πρόσεξε να μην αφήσεις την ένταση να σε αποκαρδιώσει. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Ζυγός
23/9-22/10

Χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να κάνεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Εξωτερίκευσε τον ρομαντισμό που έχεις, φίλε Ζυγέ, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά με τον σύντροφό σου. Οι μοναχικοί του ζωδίου, ενδώστε στις επίμονες προσκλήσεις ενός ατόμου του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και θα περάσετε ένα απολαυστικό βράδυ μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι Ζυγός. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, μπορούν σήμερα να δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Γι’ αυτό απόφυγε τα πολλά έξοδα και μην παρασύρεσαι συνεχώς από την καταναλωτική σου μανία.



Σκορπιός
23/10-22/11

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Σκορπιέ, και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποια θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, αν θέλεις να έχεις καλά αποτελέσματα στις προσωπικές σου συναλλαγές, και προτίμησε την διπλωματική οδό για να πετύχεις τα μέγιστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα αισθανθείς ότι υπάρχει κάποια απόσταση σε σχέση με τον σύντροφό σου τη σημερινή ημέρα, φίλε Σκορπιέ, και καλό θα είναι να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να τον πλησιάσεις και να δεις τι είναι αυτό που τον προβληματίζει και τον στεναχωρεί. Να θυμάσαι ότι μόνο με ειλικρινή διάλογο πετυχαίνεις τις καλύτερες λύσεις. Αν πλέον η μοναδική σου παρέα είναι ο εαυτός σου, ρίξε λίγο τα στάνταρ σου και μην εμμένεις στην τελειότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αν είσαι Σκορπιός. Πρόσεξε σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, αγαπητέ Τοξότη, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του αυτό τον καιρό. Οφείλεις να είσαι ήρεμος, για να μπορέσεις να διαχειριστείς σωστά και υπεύθυνα τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, απόφυγε τις ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Όσο για εσένα που πορεύεσαι ακόμη μόνος σου, οι πλανητικοί οιωνοί είναι θετικοί για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Τοξότη, σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη δουλειά σου, αν δεχτείς τη βοήθεια των συναδέλφων σου και δεν επιλέξεις να τα κάνεις όλα μόνος σου. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς τα έσοδα με τα έξοδα που έχεις και πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Ασχολήσου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα της οικογένειας σου και μην αδιαφορείς, όσο κι αν αυτές οι καταστάσεις είναι ψυχοφθόρες για εσένα. Επίσης, αν δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές καλύτερα είναι να τις αποφύγεις, γιατί μπορεί να προκληθούν απρόοπτα και δυσάρεστα συμβάντα, που θα σου χαλάσουν την διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, σε περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σου, που θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου μαζί του. Εκδήλωσε με την σειρά σου την αγάπη σου και μην κολλάς σε μικρολεπτομέρειες, που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να έχετε το νου σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι υπάρχει δίπλα σας το άτομο που θα σας κάνει ευτυχισμένο και εσείς να μην το έχετε ανακαλύψει ακόμη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να αποφύγεις τις αλλαγές. Επίσης, καλό θα είναι να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, καλύτερα να αναβάλεις τα σημαντικά ρίσκα και να κινηθείς συντηρητικά, για να μπορέσεις να περιορίσεις τα έξοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.



Υδροχόος
20/1-19/2

Ρίξε σήμερα τους τόνους στις συζητήσεις που θα κάνεις, φίλε Υδροχόε, και μην φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με ήρεμη συμπεριφορά και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει και να σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα με διαφορετική, πιο θετική ματιά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας και αφεθείς στον έρωτά του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω αλλά κάνε πιο δραστικές ενέργειες, για να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος πρόσεχε σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.



Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι Ιχθείς, μπορείτε σήμερα να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο για την ερωτική σας ζωή. Οι πρώτοι περάστε μία ευχάριστη και χαλαρωτική Πέμπτη μαζί με τον σύντροφο και την οικογένειά σας και οι δεύτεροι αναζητήστε το άλλο σας μισό στο στενό, φιλικό σας κύκλο. Έχετε πολλές πιθανότητες να το βρείτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη σήμερα, φίλε Ιχθύ, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger